NINOVE - 8e editie ‘HHN – Ronde van Schoonderhage’

C21

NINOVE - 8e editie ‘HHN – Ronde van Schoonderhage’

8_de_ronde_schoonderhage
 

Sporten voor bijzondere mensen !

 

De organisatoren van de 8e editie van de HHN Ronde van Schoonderhage zetten ook dit jaar weer hun beste beentje voor. Op donderdag 5 mei a.s. zijn alle sportievelingen uitgenodigd om mee te fietsen, te mountainbiken of te wandelen in de omgeving van de Zwarte Flesch, Schuitstraat te Pollare.

 

De Winnikse bikers stippelden 2 MTB-tochten uit doorheen het mooiste van de Denderstreek.  Op de beide afstanden (30 of 50 km) is voorzien in een ruime bevoorrading en zijn er best wat ongekende paadjes en wegen te berijden. Zo is er in het parcours ook een unieke passage doorheen de omgeving van het kasteel Steenhault opgenomen.   Na afloop is er voorzien in een afspuitstand en zijn er ook douchemogelijkheden. 

 

Ninove Cycling team staat op zijn beurt dan weer in voor de wegtochten : er worden  3 tochten uitgepijld : een familietocht van ongeveer 25 km en 2 wegtochten van respectievelijk 50 en 80 km.  Voor de familietocht werd gekozen voor rustige en goed berijdbare wegen en er is  ook een tussenstop voorzien in B&B de Pepelinck te Denderwindeke.  De grotere wegtochten zijn best pittig en sportief uitdagend, waarbij de grote tocht (80 km) zelfs reikt tot in de Vlaamse Ardennen (Maarkedal en omgeving).

 

Wandelaars zijn ook opnieuw van harte welkom. De wandeltochten lopen over een afstand van 6 of 10 km, en werden met passende foto’s en beschrijving uitgestippeld door de fam. Evenepoel Jacques.

 

Tenslotte en zeker niet te versmaden, zorgen de medewerkers van de VZW Schoonderhage voor een gezellige after-bike in de mooie omgeving van het home.  Gezellig bijpraten op het terras met een hapje en een drankje : zeker niet te versmaden.

 

Het volledige programma is terug te vinden op de website van de VZW: www.schoonderhage.be; doorklikken naar ‘de ronde’.

 

Net zoals de andere jaren, gaat de volledige opbrengst naar de werking van de VZW Schoonderhage : opvang en huisvesting van volwassenen met een mentale beperking. De organisatoren en alle gasten van de VZW danken u nu reeds voor uw sportieve aanwezigheid.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
14 apr 2016
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief