Inner Wheel NINOVE-GERAARDSBERGEN op bezoek in BuBaO De Drempel

C21

Inner Wheel NINOVE-GERAARDSBERGEN op bezoek in BuBaO De Drempel

Editiepajot_jimmy_godaert_inner_wheel_ninove-geraardsbergen_op_bezoek_in_bubao_de_drempel
 

Dinsdag brachten de leden van Inner Wheel Ninove-Geraardsbergen een bezoek aan de basisschool voor buitengewoon onderwijs De Drempel te Geraardsbergen.

 

De werking van de auti-klasjes werd uitgebreid toegelicht door het zeer enthousiaste leerkrachtenteam. Mevr. Linda Ogiers schetste ons de algemene werking van haar school en sprak vol lof over haar “droomteam” van leerkrachten die met hart en ziel dagelijks hard werken om de kinderen een leuke maar leerrijke tijd te bezorgen op school. De noodzaak van aangepast onderwijs voor kinderen met ASS werd duidelijk tijdens de rondleiding in de klasjes waar er met kleine groepjes van 5 à 8 kinderen wordt gewerkt.

Mevr. Linda Ogiers werd door ons ook in de bloemetjes gezet omdat zij al jaren schitterend werk levert als directeur van deze school.

 

We zijn na afloop vertrokken met het gevoel dat er in basisschool De Drempel met heel veel overgave wordt gewerkt met kinderen met speciale noden. We zijn er dan ook van overtuigd dat de cheque van €750.00 die de school mocht ontvangen terug zeer goed zal besteed worden.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
14 mei 2016
Jimmy Godaert
Jimmy Godaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief