NINOVE - Leerlingen Creatie van Heilige Harten Secundair presenteerden: Kicks & Kijken 2016

C21

NINOVE - Leerlingen Creatie van Heilige Harten Secundair presenteerden: Kicks & Kijken 2016

2016-01-06__mode-event
 

Op vrijdag 27 mei 2016 vond de 12de editie van Kicks en Kijken plaats, hét mode-event door en voor de leerlingen Creatie uit Heilige Harten Secundair Ninove. 

 

Dit schooljaar stond Kicks en Kijken in het teken van ”Contrast”.  Dit jaarthema wordt gebruikt als inspiratiebron bij het creëren van werkstukken. Het is een middel om op zoek te gaan naar creativiteit in elk van hen, een spoor om te zoeken naar nieuwe ideeën. Ideeën die een weerspiegeling zijn van gedachten, van gevoelens, een interpretatie, een wisselwerking tussen vormen, materialen en technieken. De creaties die onze leerlingen vrijdag toonden aan het grote publiek waren adembenemend! Een 150-tal modellen showden de creaties.

 

Ook vele oud-leerlingen van het studiegebied Creatie waren aanwezig. Het werd duidelijk dat de richting die ze volgden op Heilige Harten hen goed gevormd heeft en hen geholpen heeft om uit te groeien tot creatieve individuen!

 

Elk jaar opnieuw zoeken we naar een naar een originele locatie om het geheel op een passende manier weer te geven. Deze keer ging Kicks en Kijken door in Hal Cloë te Ninove. 

 

De 500 aanwezige toeschouwers wisten deze spetterende voorstelling te appreciëren. Een groot succes!

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
01 jun 2016
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief