NINOVE - Muziek en poëzie in Dekantfabriek

C21

NINOVE - Muziek en poëzie in Dekantfabriek

Editiepajot_ingezonden_flyer_lezing_stefaan_en_jean_26_juni_2016_a4
 

In het kader van "Endless TIME, Endless Flow", het 2de seizoen in DeKANTFABRIEK, kan men naast het bezoeken van de expo, genieten van een muzikale, poëtische lezing met auteur-dichter Stefaan van de Bremt en klassiek gitarist, Jean Van der Schueren, op zondag 26 juni 2016 om 17 uur.

 

Stefaan van den Bremt, stelt zijn recente werk voor. Vooreerst Kromzang (2015), een bundel waarin hij zich laat inspireren door zijn grote voorbeelden zoals Bertolt Brecht en Octavio Paz en ook blijk geeft van zijn affiniteit met de Franse poëzie en literatuur. Daarnaast heeft hij recent ook een nieuw deel toegevoegd aan zijn vertalingen van Emile Verhaeren: Dorpen van Zinsbedrog (2016), de integrale vertaling van Les Villages illusoires met o.m. het beroemde gedicht 'Le Passeur d'eau' (De Veerman).

 

Jean Van der Schueren die klassieke gitaar studeerde in het Brussels Conservatorium en daarnaast ook Spaanse gitaarmuziek in Alicante en in Cordoba was ook finalist van het "Concorso Internazionale di Chitarra Classica in Allessandria (Italië)" en volgde meestercursussen bij José Thomas, Alirio Diaz en John Williams. Hij brengt in DeKANTFABRIEK de meest gevoelige pareltjes uit het gitaarrepertoire.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
20 jun 2016
Jacky Delcour
ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief