NINOVE - Stadsbestuur bevraagt inwoners rond eenrichtingsverkeer Outerstraat en Bovenhoekstraat

C21

NINOVE - Stadsbestuur bevraagt inwoners rond eenrichtingsverkeer Outerstraat en Bovenhoekstraat

Editiepajot_ingezonden_logo_stad_ninove_

Het stadsbestuur van Ninove is gestart met een bevraging van de inwoners rond het proefproject rond het invoeren van eenrichtingsverkeer in de Outerstraat en Bovenhoekstraat. De inwoners van beide straten worden allen persoonlijk aangeschreven, maar ook omwonenden kunnen online hun mening kwijt.

 

De bevraging komt er omdat positieve en negatieve reacties na de invoering elkaar min of meer in evenwicht houden. “Om die reden willen we de evaluatie van het project objectiveren met een enquête bij de inwoners en omwonenden,” vertelt schepen van Mobiliteit Wouter Vande Winkel (sp.a-Groen), “dat zal ons toelaten veel beter te kunnen inschatten hoe het proefproject concreet gesmaakt of niet gesmaakt wordt door de omwonenden.”

 

De reacties die al zijn binnengekomen zijn verdeeld. “Zoals gevreesd zorgt het eenrichtingsverkeer ervoor dat er zeker tijdens de spits aangeschoven wordt ter hoogte van de aansluiting van de Outerstraat op de rotonde,” vertelt Vande Winkel, “Dat zorgt bij veel mensen voor frustratie, maar anderzijds krijgen we even veel reacties van inwoners van de Outerstraat die dit ongemak er graag bij nemen aangezien de straat zelf veel rustiger geworden is.”

 

Bewoners van Bovenhoekstraat en Outerstraat zelf ontvangen de enquête per brief maar kunnen, net als andere inwoners, online deelnemen aan de bevraging via de link www.ninove.be/mobiliteit. Dit kan tot en met 15 juli.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
06 jul 2016
Jacky Delcour
ep
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 30 mrt 2024

archief