NINOVE - 3e parkconcerten in teken van Jimmy Colman & Abba

C21

NINOVE - 3e parkconcerten in teken van Jimmy Colman & Abba

Jimmy_colman
 
Abba-chique_08_augustus_21
 

De parkconcerten hebben in het verleden al eens de kaart getrokken van de tribute bands. Zo konden we al eens AC/DC en Queen op ons podium verwelkomen. Of toch tenminste bands die er verdomd hard op leken en klonken. Op onze 3e avond van de parkconcerten gaan we opnieuw volledig voor een tribute band als hoofdgroep. 

 

Vooreerst is het de beurt aan jong opkoment talent van eigen bodem met Alexia. Alexia begeleidt zichzelf op piano en brengt vooral eigenzinnige covers van gekende Engelse en Nederlandstalige nummers. Vorig jaar opende ze de Ninoofse lokale artiestentoer en trad ze ondermeer op in het CC De Plombom met Guido Belcanto. Tijd dus om haar ook haar ding te laten doen op ons podium van de parkconcerten. Meteen daarna is het de beurt aan de lokale mannen van Wildheart die het stevigere gitaarwerk op u loslaten. Zij knallen u rechtstreeks terug naar de jaren ’80 met hun glamrock en hairmetal. Haal die gekrulde pruiken en grote bandana’s maar boven! 

 

Als derde groep stond normaal gezien Help?, de Beatles tribute band op het programma. Maar door het grote succes van één van hun bandleden Jimmy Colman in The Voice van Vlaanderen 2016, kon de groep onvoldoende repeteren en dienden ze al hun optredens van 2016 te verschuiven naar 2017. Maar niet getreurd, Jimmy Colman zelf zal echter wel van de partij zijn met zijn live band! 

 

Verwacht je aan een spetterende mix van pop, soul, funk en rock: muzikaal gebracht door routiniers in het vak en gezongen door de ontzettend wendbare stem van Jimmy. 

 

Daarna is het de beurt aan ABBA Chique die voor dit optreden speciaal de overtrek maakt vanuit de UK. Waterloo, SOS, dancing Queen,… de lijst met hits van Agnetha, Bjorn, Benny en Anni-Frid is te lang om op te noemen en zal vermoedelijk iedereen luidkeels kunnen meebrullen. Het wordt ongetwijfeld een onvergetelijke avond daar in het park van Ninove!

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
04 aug 2016
Jacky Delcour
ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief