GERAARDSBERGEN / NINOVE - Karateclub Kachi organiseert volgend jaar 2 kampioenschappen

C21

GERAARDSBERGEN / NINOVE - Karateclub Kachi organiseert volgend jaar 2 kampioenschappen

Affiche_2016_pk
 

Volgend seizoen organiseert karateclub Kachi Ninove en Geraardsbergen 2 evenementen: Het Provinciaal karate Kampioenschap en Maitoshi Kachi Trophy (internationaal kampioenschap).

Karateclub Kachi Ninove en Geraardsbergen kondigt na een seizoenstop van 6 weken trots hun herstart van het nieuwe seizoen aan.  Na het vieren van hun 15-jarig bestaan begint de club op 16 augustus in de sporthal van Ninove aan de 1e training van hun 16e jaar.  

 

De voorbije 15 jaren zijn werkelijk voorbij gevlogen en de club realiseerde een gestage jaarlijkse groei in clubleden en evenementen.  Ook dit nieuwe sportjaar kondigt zich voor de 170-leden tellende club aan als een jaar vol uitdagingen, evenementen en sportieve inzet.  

Naast de mogelijkheid om tot 5 maal toe in de week te kunnen trainen biedt de club zijn leden ook deelname aan stage's, wedstrijden en evenementen.  Kortom, iedereen vanaf 4 jaar, over onze beginners en internationale wedstrijdhelden, tot onze ouderdomsdekens toe vinden hun plekje in en naast de dojo (oefenzaal).

 

Op organisatorisch vlak heeft KC KACHI ditmaal op 23 oktober 2016 het Oost-Vlaams kampioenschap en op 12 februari 2017 hun eigen Maitoshi Kachi Trophy op de kalender staan.

Het Oost-Vlaams kampioenschap zal nu voor de 4e maal doorgaan te Ninove en heeft steeds op heelwat sympathie van de karatefederatie uit kunnen rekenen.  

Vorig jaar pakte deze karateclub uit met een eigen tornooi, de Maitoshi Kachi Trophy, dat op heelwat nationale en internationale bijval mocht rekenen.  De wedstrijdorganisatie moest enige te laat ingeschreven deelnemers weigeren omdat het inschrijvingsplafond was bereikt.  Dit jaar word er hoger gemikt qua aantal mogelijke inschrijvingen en zullen naast de Vlaamse clubs, vermoedelijk niet alleen Waalse en Nederlandse clubs afzakken naar Ninove maar ook Luxemburgse, Duitse, Engelse en Franse.  Ook de Ninoofse prominenten zijnde burgemeester en schepenen ontbraken nog nooit op het appèl.

 

In het jaar waarin de karatesport als Olympische discipline is erkend, kan deze sportieve karateclub met familaal karakter niet anders dan hard verder te werken om dit mooie palmares nog verder uit te breiden

Mensen die interesse hebben in karate of onze club kunnen ons steeds contacteren via onze FB-pagina, website www.karateclubkachi.be of via onze hoofdsensei Jurgen De Nil (jurgen.de.nil@telenet.be

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
06 aug 2016
Jacky Delcour
ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Colpaert | 21 feb 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief