NINOVE - Autovrije zondag

C21

NINOVE - Autovrije zondag

2016-09-18_ninove_autolozen
 

Fietsevent elektrische fietsen op autovrije zondag Ninove 18 september is het weer zo ver, autovrije zondag! De Ninoofse binnenstad wordt die dag van 12 uur tot  19 uur verkeersvrij. 

 

Net zoals vorig jaar hebben de stadsdiensten de handen uit de mouwen gestoken om tal van activiteiten te organiseren. De dienst mobiliteit koos om verschillende projecten voor te stellen en om de elektrische fiets en het veilig gebruik ervan te promoten. Dit jaar wordt daarom een "fietsevent" georganiseerd in samenwerking met e-bike rijschool.

 

Ben je ouder dan 40 en wil je de uitdaging aangaan en kennis maken met de elektrische fiets of wil je nog meer nuttige tips om je elektrische fiets te gebruiken, schrijf je dan snel in voor het fietsevent want de plaatsen zijn beperkt. Er zijn die dag 2 infosessies met aansluitend een gewenningsparcours. De eerste infosessie start om 13.30 uur. De 2de sessie start om 15.30 uur.

 

Heb je geen elektrische fiets maar wil je deelnemen aan het fietsevent? Geen probleem, wij voorzien verschillende elektrische fietsen.

 

Hoe inschrijven?

Inschrijven is verplicht en kan tot 14 september 2016. Stuur een e-mail met je contactgegevens naar mobiliteit@ninove.be.

 

Meer info? Dienst mobiliteit, 054 31 32 82, mobiliteit@ninove.be

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
08 sep 2016
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Colpaert | 27 nov 2023
Marc Colpaert | 25 nov 2023
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 17 nov 2023

archief