NINOVE - Cultuurcentrum de Plomblom Start seizoen 2016-2017 met nieuwe website

C21

NINOVE - Cultuurcentrum de Plomblom Start seizoen 2016-2017 met nieuwe website

Cc_jaune_toujours_2__c__alex_vanhee
 
Cc_yah_tararah_2
 
Cc_smeulders_20en_20smeulders_20-_20fotograaf_20hugo_20van_20beveren
 

Traditiegetrouw start in september het cultuurseizoen van cc De Plomblom. Met een kwalitatief en divers aanbod hoopt het cultuurcentrum een zo ruim mogelijk publiek aan te spreken.

 

Theater, muziek, musical, klassieke muziek, familievoorstellingen, workshops, film… het komt allemaal aan bod. Naast grote namen zoals Soulsister, Stef Bos of Adriaan Van Den Hoof krijgt ook jong en minder bekend talent podiumkansen. En natuurlijk worden de lokale artiesten niet vergeten. Zo zullen op vrijdag 30 september  Yah Tararah en Jaune Toujours, twee bands met Ninoofse roots, in het mooie buitentheater een onvergetelijk concert geven.

 

In september staat er al heel wat op het programma

Tijdens de autovrije zondag kan iedereen komen genieten van het aperitiefconcert van Smeulders & Smeulders, 2 accordeonisten die bij het grote publiek vooral bekend zijn als muzikanten van o.a. Bart Peeters en Kapitein Winokio.

Een absolute aanrader is dan weer “Een dag met Stefaan” van Die Verdammte Spielerei op zaterdag 24 september. Dit knotsgek wonderorkest trad ondertussen al meer dan 400 keer op in binnen- en buitenland, op gerenommeerde straattheaterfestivals, op festivals zoals Pukkelpop, Lowlands, Dranouter, Gentse Feesten, Lokerse Feesten,... en nu dus ook in cultuurcentrum De Plomblom. Steeds waren zowel publiek als pers dolenthousiast… niet te missen!

 

Nieuw dit seizoen is dat alle avondfilms ook om 14.00 uur vertoond worden. Wie dus liever in de namiddag komt kijken is meer dan welkom.

 

Nieuwe website

Meer informatie over de programmatie is terug te vinden in de seizoensbrochure, de maandklapper, facebookpagina van het cc en de nieuwe website van cc De Plomblom. Neem dus zeker een kijkje op www.ccdeplomblom.org!

 

Meer info? Cc De Plomblom, 054 34 10 01, ccbalie@ninove.be www.ccdeplomblom.org

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
13 sep 2016
Jacky Delcour
ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Colpaert | 27 nov 2023
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 25 nov 2023
Marc Colpaert | 17 nov 2023

archief