NINOVE - Festivark

C21

NINOVE - Festivark

Affiche_festivark_2016_-_kopie
 

Op zaterdag 1 oktober gaat 'Festivark' door, het festival ten voordele van de Ark van Pollare vzw, het Ninoofs asiel voor weidedieren & zorgboerderij.

 

De Ark van Pollare organiseert Festivark in samenwerking met muziekcafé Gonzo  Alles gaat door in JC De Kuip en vanaf 13u gaan de deuren open.

 

Het zal er met momenten stevig aan toe gaan want o.a. Wildheart en Valley komen een set van een uur spelen maar ook Fleddy Melculy komt met zijn metal-gevolg naar de kuip nadat ze deze zomer speelden op o.a. Graspop, Rock Zottegem en Pukkelpop.


Voorts kan je ook genieten van een streepje blues met 'Blues on Tuesday' maar ook van echte Antwaarpse folk want niemand minder dan Katastroof komt het publiek verwennen met een uurtje hits.


De optredens worden afgesloten door Jamie Clarke, ex-muzikant van de legendarische band 'The Pogues'.


Vanaf 23u30 duiken we dieper de nacht in met een GRATIS afterparty waar o.a. Pascal Braeckman (geluidsman van Koen Wauters & Tom Waes) de platen aan elkaar zal mixen.

 

Kaarten kosten 10 euro in voorverkoop en 12,50 euro aan de kassa. Voor een VIP-ticket betaal je 30 euro. Kaarten zijn te koop in de Ark (Pollarebaan 115), Café Gonzo (Geraardsbergsestraat 31) of het 't Dorpshuys (Dorp 29 - Denderhoutem).


Meer info en online ticketverkoop vind je op www.festivark.be

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
14 sep 2016
Jacky Delcour
ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Colpaert | 27 nov 2023
Marc Colpaert | 25 nov 2023
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 17 nov 2023

archief