NINOVE - Dorpelquiz

C21

NINOVE - Dorpelquiz

Dorpelquiz___1_
 
Dorpelquiz___2_
 

In kader van de Studio Brussel actie Music for Life organiseren de verenigingen JNM-NiGer en Natuurpunt Ninove op vrijdag 16 december voor de 3de maal een algemene quiz ten voordele van vzw De Dorpel. Vzw de Dorpel biedt ondersteuning aan volwassenen en hun gezin met een mentale beperking. Ze zijn door de overheid o.a. erkend voor begeleid- en beschermd wonen. Ze zijn actief in de Denderstreek en hun secretariaat is gelegen in de Pamelstraat-Oost te Ninove. Meer info kan je vinden op www.dedorpel.be.

 

Deze quiz gaat door in De Kuip te Ninove en ze hopen net als vorige jaren 50 ploegen van 4 personen te ontvangen, waarmee ze volzet zijn. 

 

Praktische info quiz:

  • Wanneer: vrijdag 16 december 2016, 19u30 deuren en 20u start quiz.
  • Waar: Jeugdcentrum De Kuip, Parklaan 1 te Ninove.
  • Wie: JNM-NiGer en Natuurpunt Ninove ten voordele van vzw De Dorpel. De Dorpel biedt ondersteuning aan volwassenen en hun gezin met een beperking. Ze zijn o.a. erkend voor begeleid en beschermd wonen. Meer info op www.dedorpel.be.
  • Mail naar joachimdm@yahoo.com met vermelding van jullie ploegnaam en dan krijg je al de info om het inschrijvingsgeld (20EUR per ploeg van 4) over te schrijven.

De activiteit op fb: https://www.facebook.com/events/355884334799960/

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
01 nov 2016
Sam Herremans
ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 01 mei 2024
Marc Colpaert | 29 apr 2024

archief