NINOVE - Vanaf de kerstvakantie online inschrijven én betalen in ‘t Kadeeken

C21

NINOVE - Vanaf de kerstvakantie online inschrijven én betalen in ‘t Kadeeken

Editiepajot_ingezonden_logo_stad_ninove_

Vanaf december stapt IBO ’t Kadeeken over naar een nieuwe softwareleverancier: Ticketgang. Dit zal voor de ouders veel veranderen.

 

Alles even op een rij:

  • Elke ouder moet een online dossier aanmaken: voor het gezin én voor de kinderen. Men kan dit dossier steeds raadplegen en aanpassen. Zo heeft het IBO steeds actuele gegevens over het kind.
  • Het inschrijven én betalen gebeurt online. De lange wachtrijen voor de inschrijvingen voor de schoolvakanties zijn verleden tijd!
  • Er kan kosteloos worden geannuleerd tot 14 dagen voor de opvangdag. Annuleren uit overmacht kan ook later, maar dan moet men wel een geldig attest voorleggen.
  • Voor elke opvang, ook voor- en na school en op zaterdag, moet er vooraf online worden betaald. Zo werken we voor elke soort opvang op dezelfde manier, dit is duidelijker voor de ouders.

Op dinsdag 29 november 2016 om 19 uur organiseert ’t Kadeeken een ouderavond in ’t Kadeeken zelf, waarop het nieuwe inschrijvingssysteem volledig wordt uitgelegd. Vanaf 1 december 2016 gaat het systeem online en kunnen ouders beginnen met het aanmaken van een online dossier via https://ninove.ticketgang.eu/.

 

Op 12 december starten de online inschrijvingen voor de kerstvakantie. Het online dossier moet minstens een week voor deze datum in orde zijn, anders kan men niet inschrijven!

 

Ouders die geen PC of internet hebben, kunnen rekenen op hulp in ’t Kadeeken zelf.

 

Meer info?

IBO ’t Kadeeken, 054 34 23 02, ibo@ninove.be

Schepen Katie Coppens, schepen van kinderopvang, 054 31 32 36

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
23 nov 2016
Jacky Delcour
ep
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Colpaert | 29 feb 2024
Marc Colpaert | 26 feb 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 21 feb 2024

archief