NINOVE - Kerst concert Willy Sommers met jong Ninoofs talent Alexia

C21

NINOVE - Kerst concert Willy Sommers met jong Ninoofs talent Alexia

Ninove_willy_somers
Ninoofs talent Alexia met Willy Sommers ingezonden
 

Tijdens het Kerstconcert in CC De Plomblom op zondag 18 december maakt Willy Sommers ook plaats voor een nieuw, opkomend jong talent van eigen bodem, Alexia.

 

Alexia is amper 17 en doet nu haar laatste jaar Economie-Talen aan het Atheneum te Ninove. Ze volgt sinds 2007 de Opleiding muziek, zang en piano aan de stedelijke academie voor Muziek, Woord en Dans te Ninove, en sinds 2015 ook aan de stedelijke muziekacademie te Geraardsbergen.

 

Sinds 2013 doet ze diverse eigen optredens. Ze begeleidt zichzelf op piano en brengt meeslepende, eigenzinnige covers van Engelse en Nederlandstalige hits van vroeger en nu. Af en toe zingt ze ook al een eigen nummer.

 

Zo trad ze al op in de eregalerij van het Koning Boudewijnstadion, in “Tour & Taxis” te Brussel, en speelde ze vóór de bekerfinale voetbal in Paleis 2 van Brussels Expo/Heysel. Vorig jaar verzorgde zij de muziek tijdens de officiële opening van de lokale artiestentoer van de stad Ninove.

 

In februari vorig jaar zong ze, als jongste zangeres ooit, een dubbelduet met Guido Belcanto tijdens zijn concert in De Plomblom te Ninove.

                                              

Dit jaar staat ze zowat wekelijks ergens in Vlaanderen op een podium met haar prachtige stem en haar piano. Ondermeer was ze te zien en te beluisteren deze zomer op de parkconcerten in Liedekerke en Ninove. Haar droom? Ooit op Pukkelpop staan, niet als toeschouwer, maar als artiest. Maar eerst nog in De Plomblom, waar Willy Sommers tijdens zijn kerstshow dit jong fris talent voluit de kans geeft haar eigen ding te doen.

 

Kaarten voor HET kerstCONCERT zijn enkel en alllen te verkrijgen bij Del Sol Music in de Geraardsbergsestraat 22 in Ninove of telefonisch op het nummer 

054 33 62 17 – bart.vermeer@telenet.be

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
11 dec 2016
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Colpaert | 21 feb 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief