NINOVE - Natuursector haalt 2.500EUR op voor de sociale sector

NINOVE - Natuursector haalt 2.500EUR op voor de sociale sector

2016-20-12_music_for_life_natuurpunt__3_a
 

Sinds zondag is Music for Life terug bezig en ook met Natuurpunt en JNM Ninove hebben we deelgenomen aan deze actie van Studio Brussel. De slogan van de VRT liefdadigheidsactie is ‘Iedereen zorgt voor iedereen’ en dus hebben we ons met de natuursector ingezet voor de sociale sector.

 

Vorige vrijdag, 16 december, deden we een algemene quiz voor vzw De Dorpel in De Kuip te Ninove. 50 ploegen van 4 personen namen deel, door de grote interesse dienden we zelf ploegen te weigeren. Een 20-medewerkers hielpen aan het welslagen van deze actie. De quizploeg De Elementaire Yeti’s konden hun titel verlengen net voor Manuel en Van Horen zeggen. Op de vierde plaats stond een Ninoofse ploeg, de mensen van vzw De kalmoes uit Meerbeke. Deze quiz bracht ongeveer een 2.500EUR op voor vzw De Dorpel.

 

Vzw De Dorpel is actief in de Denderstreek, maar hun secretariaat ligt in de Pamelstraat-Oost te Ninove. Ze begeleiden mensen met een mentale of lichamelijke beperking en hun gezin die alleen thuis wonen. Ze kunnen dankzij deze begeleiding alleen thuis blijven wonen zonder in de problemen te komen.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
20 dec 2016
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Jacky Delcour | 17 okt 2017
Jacky Delcour | 16 okt 2017
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Jacky Delcour | 12 okt 2017
Marc Colpaert | 19 sep 2017

archief