Nieuwe drive voor Postzegelkring NINOVE

C21

Nieuwe drive voor Postzegelkring NINOVE

Logo_postzegelkring_ninove

Postzegelkring Ninove bestaat reeds sinds 1965 en brengt zowel verzamelaars van postzegels, poststukken en prentkaarten samen en ook bewaarders van het papieren erfgoed in de ruime zin van het woord. Maandelijks vergadert de kring rond een vooraf bepaald thema. Er is telkens mogelijkheid tot ruilen en er kunnen recente tijdschriften en catalogi uit het archief ingekeken worden. Aan beginnende verzamelaars wordt graag advies gegeven. Postzegelkring Ninove geeft voordrachten, richt tentoonstellingen in en ondersteunt andere lokale evenementen zoals erfgoed- en monumentendag. Verder worden geleide bezoeken aan beurzen en tentoonstellingen georganiseerd.  

Postzegelkring Ninove wordt nu nieuw leven ingeblazen! Om die reden zijn alle geïnteresseerden met genoegen uitgenodigd op de eerste vergadering in 2017, die plaatsvindt  op vrijdag 20 januari om 20u  in de zaal boven ’t Zwemkaffee van het stedelijk zwembad De Kleine Dender in Ninove.

Voor meer info verwijzen we u alvast naar de website:

https://sites.google.com/site/postzegelkringninove/

Wenst u ook kennis te maken met de boeiende wereld van diverse verzamelingen van postzegels, poststukken, prentkaarten en het papieren erfgoed?  Aarzel niet  contact te nemen via postzegelkring@gmail.com of kom langs op 20 januari 2017. Postzegelkring Ninove heet u van harte welkom.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
07 jan 2017
Jacky Delcour
ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Colpaert | 18 jul 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 17 jul 2024

archief