Inner Wheel NINOVE / GERAARDSBERGEN en Rotary Geraardsbergen Dendervallei schenken cheque van €6000 aan “Een hart voor ALS”

C21

Inner Wheel NINOVE / GERAARDSBERGEN en Rotary Geraardsbergen Dendervallei schenken cheque van €6000 aan “Een hart voor ALS”

Overhandiging-van-de-cheque
 

Zaterdag organiseerden de leden van Inner Wheel Ninove-Geraardsbergen en Rotary Geraardsbergen Dendervallei de derde editie van hun Lovely Red. Een fantastisch leuke avond waar uiteraard voor de nodige sfeer wordt gezorgd maar niet zonder aandacht te besteden aan het goede doel waar de opbrengst van de avond aan wordt geschonken.

 

Deze keer werd gekozen voor “Een hart voor ALS”. Dhr. Benny De Baets was als afgevaardigde van de vzw aanwezig op deze benefietavond en mocht een cheque van €6000 in ontvangst nemen uit handen van mevr. Erna Van Eerenbruch (voorzitter Inner Wheel Ninove-Geraardsbergen) en dhr. René Van Raemdonck (voorzitter Rotary Geraardsbergen Dendervallei).

 

De vierde editie van onze Lovely Red-avond zal plaats vinden op zaterdag 3 maart 2018! Noteer deze datum alvast in je agenda!

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
22 feb 2017
Jimmy Godaert
Jimmy Godaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Colpaert | 29 feb 2024
Marc Colpaert | 26 feb 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 21 feb 2024

archief