Donderdag 16 maart opent LM in NINOVE een nieuwe LM Zorgshop

C21

Donderdag 16 maart opent LM in NINOVE een nieuwe LM Zorgshop

2017-03-16_lm_ninove
 

Het vertrouwde pand op de Centrumlaan kreeg een nieuw kleedje. Naast een ziekenfondskantoor is er nu ook plaats voor een winkel met hulpmiddelen voor thuiszorg, babyartikelen en verzorgingsproducten. Van 16 tot 18 maart zijn er opendeurdagen met demonstraties, workshops en kinderactiviteiten.

 

De LM Zorgshop brengt een gevarieerd aanbod. “In Ninove kunnen zowel leden als niet-leden terecht voor de aankoop van kwalitatieve en moderne hulpmiddelen”, zegt Cathy De Waele, algemeen directeur van LM Oost-Vlaanderen. “Sommige producten focussen op comfort en preventie, andere op persoonlijke zorg. Ze vereenvoudigen het dagelijks leven. Zeker wie zorgbehoevend is of revalideert, vindt hier oplossingen voor elke thuiszorgsituatie.” De LM Zorgshop in Ninove beschikt ook over heel wat producten voor jonge gezinnen. 

 

All-in-one formule - Maar er is meer. In het gerenoveerde gebouw op de Centrumlaan kunnen mensen ook terecht voor al hun ziekenfondsverrichtingen. “We denken dan aan de uitbetaling van getuigschriften of de aanvraag van thuiszorgdiensten zoals poetshulp of verpleging. Ook is er ruimte voor een persoonlijk gesprek met onze sociaal assistent of adviserend geneesheer. Wie hulpmiddelen op maat nodig heeft, kan een beroep doen op onze bandagist.” 

Met deze aanpak kiest LM Oost-Vlaanderen voor een all-in-one formule. “Een klantvriendelijk, laagdrempelig en flexibel zorgaanbod aanbieden is voor ons belangrijk”, zegt Cathy De Waele. “Onze medewerkers zijn en worden verder opgeleid tot zorgconsulenten. Zo kunnen ze met kennis van zaken informatie en advies bieden op maat van iedereen.” 

 

Opendeurdagen van 16 tot 18 maart - De LM Zorgshop Ninove opent in stijl met opendeurdagen van 16 tot 18 maart vol gratis activiteiten en demonstraties voor ouderen, jonge gezinnen en kinderen. Op donderdag is er aandacht voor thuiszorg (hulpmiddelen, valpreventie, steunzolen) , op vrijdag voor gezondheid (gehoor, slapen, EHBO) en op zaterdag trekt LM de kaart van de jonge gezinnen (babymassage, voeding, draagdoek). Behalve voor de babymassage hoef je vooraf niet in te schrijven voor de activiteiten. Bekijk het volledige programma.

 

Webshop - De hulpmiddelen kan je ook online kopen. “Mensen in een thuiszorgsituatie zijn dikwijls beperkt in hun mobiliteit. Met de webshop (www.lmzorgshop.be) krijgen zorgbehoevenden 24 uur op 24 de kans om van thuis uit makkelijk en discreet hulpmiddelen te bestellen. We beschikken over meer dan vijftig gratis afhaalpunten in Oost-Vlaanderen, maar leveren uiteraard ook aan huis. Leden van LM Oost-Vlaanderen krijgen 15% korting.”

 

LM Zorgshop Ninove: Centrumlaan 6, 9400 Ninove
Maandag – donderdag: 8u30 - 12u en 13u - 17u
Vrijdag: 8u30 – 12u en 13u – 16u30
Zaterdag: 9u – 12u

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
08 mrt 2017
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief