NINOVE - 20ste Kevertreffen

C21

NINOVE - 20ste Kevertreffen

03-11_primaveraweekend
 

Tal van wagentjes komen op zondag 12 maart afgezakt uit verschillende Europese landen. "Ze spreken ergens af op een parking langs een autostrade en komen dan in een cruise naar hier." Het Kevertreffen vindt plaats op zondag, maar zaterdag komen de eerste bezoekers, een reeks VW-busjes uit Engeland, al toe in de brouwerij Slaghmuylder. "Ze komen het speciale Witkap-glas ontdekken dat ook dit jaar het logo van het Kevertreffen draagt." Aan het oud stadhuis wordt er vanuit een oud busje muziek gespeeld.

 

Zaterdag - komen er al bezoekers toe, en we laten ze aankomen in de brouwerij, een hele resem busjes uit engeland komt zo toe hier in de brouwerij, en komen het speciale WITKAP glas ontdekken dat ook dit jaar het logo van het kevertreffen draagt ... (voor de verzamelaars: het glas is te verkrijgen bij Parfumerie Peeters)

 

Zondag - Tal van wagentjes komen op zondag afgezakt uit verschillende Europese landen. "Ze spreken ergens af op een parking langs een autostrade en komen dan in een cruise naar hier." Het Kevertreffen vindt plaats op zondag, maar zaterdag komen de eerste bezoekers, een reeks VW-busjes uit Engeland, al toe in de brouwerij Slaghmuylder. "Ze komen het speciale Witkap-glas ontdekken dat ook dit jaar het logo van het Kevertreffen draagt." Aan het oud stadhuis wordt er vanuit een oud busje muziek gespeeld.

 

STICKER: elke deelnemende kever krijgt een stickertje opgekleefd, zodat we de winnende kevers kunnen benoemen!

 

GOODIEBAG: de deelnemende kevers krijgen een goodiebag, met daarin flyers, geschenkjes, en een programmaboekje en een gratis dashplaque, een metalen plaatje om op het dashboard te kleven. de eerste 500 deelnemers krijgen een gratis tshirt met het logo van het event!

 

SHOW AND SHINE: de 30 mooiste kevers en afgeleiden krijgen als beloning een mooie beker, en er zijn zelfs een paar mensen die professioneel met de hobby bezig zijn die hun eigen bekers meebrengen, om de mooiste kevers te belonen. (NL,UK, F, CH, AUS, L, D, S, N)

 

CRUISES jawel, u riskeert van vele kevers te zien op de autostrades dat weekend, een paar mensen organiseren op eigen houtje een rit naar Ninove...we zien ze niet rijden, maar ze komen hier wel toe!

 

randanimatie... aan het oude stadhuis staat er een oud vw busje, vanwaaruit men muziek speelt, deze DJ-set steekt er de ambiance in! Dit busj is het centrum van ons event, en om 16hr doen we hier de prijsuitreiking met onze Miss Freddyfiles 2017, Miss Evi  Nerinckx uit Ninove!

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
10 mrt 2017
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief