Natuurpunt NINOVE organiseert haar 30ste eetfestijn

C21

Natuurpunt NINOVE organiseert haar 30ste eetfestijn

Natuurpunt_ninove

Natuurpunt Ninove en haar team vrijwilligers heeft uw steun vandaag meer dan ooit nodig. Graag nodigen we je uit op ons 30ste eetfestijn, zaterdagavond 18 maart vanaf 17 u 30 en zondagmiddag 19 maart van 11 u 30 tot 14 u dit in de refter van het inst. HHHarten, onderwijslaan te Ninove. Kom een dynamisch team een hart onder de riem steken en verwen je zelf.

 

Na 29 eetfestijnen hebben we al een pak ervaring opgebouwd. Ons menu is er op gericht om de fijnproevers te plezieren. Tong in Madeirasaus, Noordzeevispapillot, Gebakken Kipfilet en voor de vegetariërs een Oosterse Ratatouille. Kortom, lekkerbekken weten waarheen op zaterdag 18 en zondag 19 maart 2017!

Ondertussen ook al een traditie is ons speel- en boekenhoekje voor kinderen. Kindermenu's tot 12 jaar (= alle menu's) zijn beschikbaar aan halve prijs. Voor peuters vraag je gewoon een extra leeg bord en bestek bij.

Het jongste decennium kocht Natuurpunt Ninove gemiddeld 5 ha natuurgebied per jaar aan en de lokale afdeling staat zelf in voor een deel van de financiering. De opbrengst gaat dus volledig naar de directe bescherming van de lokale natuur. Dankij de inspanning van velen en uw aanwezigheid konden we de voorbije jaren een oppervlakte natuur te Ninove veilig stellen van maar liefst een vierkante kilometer. We willen dit werk verderzetten en daarvoor is uw steun meer dan nodig.

Waardekaarten zijn beschikbaar bij de medewerkers. Maar je bent ook welkom zonder kaarten!  

Kom even bijpraten, kom ons steunen en bouw mee aan ons

 

Dank om een plekje te voorzien in je agenda. Het spaart jou eens een kookbeurt en geeft ons een opkikker.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
13 mrt 2017
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief