NINOVE - 23 maart infovergadering voor helpende verenigingen en vrijwilligers op 28 mei (Ninove middagstad 1.000 km van Kom op Tegen Kanker)

C21

NINOVE - 23 maart infovergadering voor helpende verenigingen en vrijwilligers op 28 mei (Ninove middagstad 1.000 km van Kom op Tegen Kanker)

Editiepajot_ingezonden_logo_stad_ninove_

Infovergadering voor helpende verenigingen en vrijwilligers op 28 mei (Ninove middagstad 1.000 km van Kom op Tegen Kanker) 23 maart,  19.30 uur, stadhuis

 

Het hemelvaartweekend is al enkele jaren 1.000 km-weekend. Dan gespen honderden fietsers hun fietshelm vast, klikken ze hun schoenen in hun pedalen en fietsen ze ten voordele van de strijd tegen kanker. Samen met duizenden zielsgenoten trappen tegen kanker! En dat vier dagen lang!

 

Zondagmiddag 28 mei is Ninove middagstad! Meer dan 800 teams komen ’s middags aan in onze stad, vooraleer zij doorrijden naar Mechelen!

 

Tussen 11 uur en 17 uur valt er heel wat te beleven in en rond het evenementendorp aan de Centrumlaan: we proberen de langste erehaag (mét opmeting door een gerechtsdeurwaarder) te vormen tijdens aankomst en vertrek van de renners (tussen 12 en 14 uur). Breng je eigen leuke koffietas en bordje mee, en schuif mee aan tafel voor een stuk taart en een tas koffie aan de ‘Grootste Kaffeeklasj’. Wie wil kan zijn tas en bord nadien te koop aanbieden, opbrengst gaat naar Kom op Tegen Kanker. Je kan dus misschien zelfs nog een leuk servies scoren.

 

Ook in en rond het evenementendorp dorp en langs de langste erehaag staat er heel wat op het programma: er zijn optredens van De Coureurs, Zeepbellencompagnie, Cirqumstancia en Cie Baltazar. Op het hoofpodium geven de mannen van Radio Oorwoud het beste van zichzelf.

Sporzacommentator Tom Van den Bulcke praat het geheel aan elkaar.

 

We zoeken verenigingen en enthousiaste vrijwilligers die

  • taarten en koekjes bakken die geserveerd worden aan de Grootste Kaffeeklasj
  • een eetkraampjes uitbaten
  • de toog bemannen

Volgens een verdeelsleutel zullen alle inkomsten samengeteld worden, 50% gaat naar KOTK, 50% wordt evenredig verdeeld onder de helpers.

 

Een aantal verenigingen lieten al weten dat ze zich willen engageren, maar extra helpende handen zijn altijd welkom!

 

Infovergadering voor vrijwilligers en verenigingen

Donderdag 23 maart organiseert de stad een infomoment voor de verenigingen en vrijwilligers die mee willen helpen in het evenementendorp nav de 1.000 km van KOTK op 28 mei. Wil jij meehelpen? Kom dan zeker naar dit infomoment om 19.30 uur in het stadhuis (Centrumlaan 100, vergaderzaal 2).

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
14 mrt 2017
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief