NINOVE - Bak jij taartjes voor de grootste kaffeeklasj?

C21

NINOVE - Bak jij taartjes voor de grootste kaffeeklasj?

Image002
 

Bak jij graag taarten of koekjes? 1 taart of een heleboel? En wil je onze taarttafel spijzen? Breng je baksels op 28 mei mee naar het evenementendorp en geef ze aan 1 van onze collega’s. Zij zetten ze op onze taarten- en koekjestafel. Iedereen kan een stukje taart of een koek kopen en ter plaatste opeten met een tas koffie erbij. De opbrengst van de verkoop van de taartjes gaat integraal naar Kom op tegen Kanker. Laat ons weten of je wil bakken via sociale.zaken@ninove.be.

 

Hou jij van leuke serviezen? Heb je een leuke koffietas of bordje op overschot? Breng het zeker mee op 28 mei! We plaatsen alle tassen en borden samen, gebruiken ze om taartjes en koffie te serveren, en verkopen ze nadien voor KOTK. Misschien scoor jij zo wel je perfecte retrotas!

 

28 mei: Ninove aankomststad voor 1.000 km KOTK

 

Het hemelvaartweekend is al enkele jaren 1.000 km-weekend. Dan gespen honderden fietsers hun fietshelm vast, klikken ze hun schoenen in hun pedalen, en fietsen ze ten voordele van de strijd tegen kanker. Samen met duizenden zielsgenoten trappen tegen kanker! En dat vier dagen lang!

Zondagmiddag 28 mei is Ninove middagstad! Meer dan 800 teams komen ’s middags aan in onze stad, vooraleer zij doorrijden naar Mechelen!

 

Tussen 11 uur en 17 uur valt er heel wat te beleven in en rond het evenementendorp aan de Centrumlaan: we proberen de langste erehaag (mét opmeting door een gerechtsdeurwaarder) te vormen tijdens aankomst en vertrek van de renners (tussen 12 uur en 14 uur). Onder andere de Ninoofse reuzen en den Belleman zorgen dat het wachten op de renners niet zal vervelen. Doe mee aan de ‘Grootste Kaffeeklasj’: breng je eigen koffietas en bordje mee, en schuif mee aan tafel voor een stuk taart en een tas koffie. Wie wil, kan zijn tas en bord nadien te koop aanbieden, opbrengst gaat naar Kom op tegen Kanker.

In en rond het evenementendorp staat er heel wat op het programma: er zijn optredens van De Coureurs, Zeepbellencompagnie, Cirqumstancia en Cie Baltazar. Op het hoofpodium geven de mannen van Radio Oorwoud het beste van zichzelf.

Sporzacommentator Tom Vandenbulcke praat het geheel aan elkaar.

 

Meer info?

Dienst sociale zaken, 054 31 32 45, sociale.zaken@ninove.be

Burgemeester Tania De Jonge, 054 31 32 27, tania.dejonge@ninove.be

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
10 apr 2017
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief