HAP foodtruck festival klaar voor zomers weekend in NINOVE 7-9 juli 2017

C21

HAP foodtruck festival klaar voor zomers weekend in NINOVE 7-9 juli 2017

2017-07-07_foodtruck_festival
 
2017-07-07_foodtruck_festival
 
2017-07-07_foodtruck_festival
 
2017-07-07_foodtruck_festival
 
2017-07-07_foodtruck_festival
 

Dit weekend vindt in Ninove het HAP-foodtruckfestival plaats aan het stadspark. Men er terecht aan een 30-tal foodtrucks in het gezellige kader van het park, dat omgevormd is tot een gezellig openluchtrestaurant. Men kan er nog terecht op zater- en zondag van 12.00 tot 24.00 uur, op vrijdag startte het festival onder schitterende weersomstandigheden wat zorgde voor een massa mensen die kwamen genieten van hapjes, drankjes, muziek, kinderanimatie en straattheater.

 

Het HAP foodtruck festival voor de 2de keer in Ninove. Een 25 Tal mobiele keukentjes/ foodtrucks toveren het mooie park aan de brug over de Dender aan de Vaartweg om tot één groot sfeervol openlucht restaurant.

 

Van bakfiets, oude Citroën bestelwagentjes tot authentieke Italiaanse piaggio 3 wielertjes, alles wat maar wielen heeft wordt omgebouwd tot een hippe food Truck waar beleving , showcooking en lekker gerechtjes centraal staan.  Vanuit deze leuke foodtrucks serveren ze het lekkerste eten met verse ingrediënten. Ze brengen showcooking tot een nieuw niveau en bereiden gedroomde gerechten gebaseerd op ontelbare wereldkeukens.

 

Van het moment je dit gratis festival betreedt worden al je zintuigen gestreeld in een betoverend gezellige setting, waar akoestische muzikanten en vintage dj’s zorgen voor subliem muzikaal genot en prachtige ambiance. Als de nacht valt toveren de vele lichtjes het park om in een dromerige sfeer die onze lieve bezoekers nog lang zal bijblijven.

 

Aan de bar vind je een rijk aanbod wijnen geselecteerd door een erkende & gepassioneerde sommelier, deze lekkere wijnen sluiten naadloos aan bij de geserveerde gerechten. 

 

Gezellige zithoekjes, picknickdekens, betoverende lichtjes… zorgen ervoor dat dit GRATIS festival een broedplaats wordt voor sociaal contact. Een feest voor jong en oud, een hotspot waar mensen bij elkaar komen.

 

Ook voor onze kleinste "happers" is er animatie en entertainment in een mooi kinderdorp voorzien zodat niet alleen zij maar ook de ouders een zorgeloze topdag beleven.

 

Het belooft een heerlijk smaak- en sfeervol festival te worden. Of je nu met je familie, geliefde, collega’s of vriendengroep komt, iedereen is van harte welkom!

 

Nog tot Zaterdag 8 juli : 12 tot 24 u

Zondag 9 juli : 12 tot 22 u

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
08 jul 2017
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief