NINOVE - N-VA verheugd dat festiviteiten op 11 juli doorgaan

C21

NINOVE - N-VA verheugd dat festiviteiten op 11 juli doorgaan

Bestuur_n-va
 

Het bestuur van N-VA Ninove wenst alle inwoners een fijne Vlaamse feestdag en is tevreden dat het stadsbestuur eindelijk de Vlaamse feestdag viert op de dag zelf.

 

N-VA heeft immers in het verleden verschillende keren aangekaart dat de huidige meerderheid de Vlaamse feestdag onrecht aandeed door deze viering te combineren met “De donderdagen” of andere culturele evenementen die doorgingen in de buurt van 11 juli.

 

“Onze afdeling zet reeds verscheidene jaren de mensen die een leeuwenvlag uithangen aan hun woning in de bloemetjes.” vertelt N-VA afdelingsvoorzitter Johan Soetaert.

 

“Omdat de festiviteiten nu op 11 juli zelf doorgaan, zullen we dit deze maal niet doen maar actie voeren in en nabij onze stand op het Oud Strijdersplein. 

 

We roepen dan ook alle Ninovieters op om dinsdagvoormiddag af te zakken naar het stadscentrum.”

 

Fractieleider Joost Arents (N-VA) merkt op dat aan alle Ninovieters die op 11 juli hun woning tooien met een leeuwenvlag gevraagd wordt een foto hiervan te posten op de facebookpagina van N-VA Ninove.

 

“We zullen uit de inzendingen een winnaar uitloten die een gratis maaltijd aangeboden krijgt op ons eetfestijn in augustus.” aldus Arents.

 

Gemeenteraadslid Kurt Van Den Driessche (N-VA) wil tevens onder de aandacht brengen dat op 11 juli geen geld in de parkeermeters dient gestoken te worden.

 

“We stelden in het verleden vast dat heel wat mensen dit ten onrechte toch deden. Onze Vlaamse feestdag is echter een echte feestdag en als Ninovieter betalen we de rest van het jaar reeds meer dan voldoende parkeergeld.” vervolgt Van Den Driessche.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
10 jul 2017
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 30 mrt 2024

archief