‘k Voel mij vandaag zo "Oempalapapero”: JackoBond zingt Marva op 11 juli in NINOVE

C21

‘k Voel mij vandaag zo "Oempalapapero”: JackoBond zingt Marva op 11 juli in NINOVE

Editiepajot_ingezonden_logo_stad_ninove_

Het feest van de Vlaamse Gemeenschap wordt dit jaar gevierd op een dinsdag. Dinsdag is Marktdag in Ninove, en dus serveert het stadsbestuur alle marktgangers en vakantie-in-eigen-stad-vierders een fijn aperitiefconcert. ‘JackoBond zingt Marva’, om 11 uur op het Oudstrijdersplein van Ninove, biedt zowel nostalgie voor 50-plussers als een prettige muzikale kennismaking met Vlaamse hits van vroeger.

 

JackoBond is de band rond muzikante en actrice Riet Muylaert. Ze vertelt waarom ze met de liedjes van Marva op toernee door Vlaanderen trekt: “’Ik dans met een ander maar ik kijk naar jou.’ Dat zong mijn moeder vaak toen ze met mij als kind door de living danste. Nu ik haar leeftijd heb, snap ik waarom ze uit volle borst meezong met Marva. Marva deed haar dromen. Dromen van ‘eilanden in groen en blauw’. En ik zag hoe gelukkig Marva mijn moeder maakte. Marva heeft zich zo stilletjes in mij genesteld. ‘Herinneringen aan zoveel mooie dingen.’ Marva treedt tegenwoordig niet meer op. Ik heb haar gevraagd of ik haar liedjes mocht zingen. Zoveel pareltjes. En je raadt het nooit. Dat mocht. Ik kan daar maar één ding op zeggen: ‘Oempalapapero.’ Samen met mijn band JackoBond breng ik een ode aan Marva.”

Met Riet Muylaert (zang), Florejan Verschueren (piano), Tim Vandenbergh (bas), Karel De Backer (drum) en Stefan Wellens (gitaar en viool).

 

Praktisch: JackoBond zingt Marva

  • Oudstrijdersplein, Ninove (openluchtconcert)
  • Dinsdag 11 juli om 11 uur
  • Gratis!
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
10 jul 2017
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief