Derde Volkswagen De Kimpe Parkconcert te NINOVE

C21

Derde Volkswagen De Kimpe Parkconcert te NINOVE

2017-08-07_derde_parkconcert
 
2017-08-07_derde_parkconcert
 
2017-08-07_derde_parkconcert
 
2017-08-07_derde_parkconcert
 
2017-08-07_derde_parkconcert
 

De 3e avond van de parkconcerten gaan ze opnieuw volledig voor tribute bands. Beginnen doen ze met het lokale Prisma die hits van de Velvet Underground op een eigenzinnige en zachte manier zal brengen.

 

Vervolgens is het de beurt aan de Belgian Quo Band. Een onvergetelijk live-optreden met de klassiekers van Status Quo, daar staat de Belgian Quo Band voor!


“Down Down”, “Roll over lay down”, “Caroline”, “Rockin’ all over the world” en “Whatever you want” zijn naast talloze andere bekende rocksongs van deze legendarische Britse band in het geheugen gegrift van menig rock- en muziekliefhebber en staan garant voor een concert van de bovenste plank.

 

Afsluiten doen ze dit parkconcert met Imagine Imagine No Lennon (met oa Jean Bosco Safari en Ben Crabbé). Niemand evenaarde ooit het talent van opperbeatle John Lennon om met popmuziek de vinger aan de pols van de maatschappij te houden. Om via omstreden rocksongs thema's in de actualiteit te brengen die decennia later nog altijd aan de orde zijn. All you need is Love. Power to the People. Woman is the Nigger of the world. Give Peace a chance. Revolution. Come together. Working Class Hero. En zijn ultieme ideaal in Imagine: 'just a brotherhood of men' - gewoon een wereldgemeenschap van mensen. Een wereld zonder politiek, zonder bezit, zonder religie - dus met 'nothing to kill or die for'.  Het lijkt actueler dan ooit... Redenen genoeg om al zijn hits nog eens boven te halen.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
08 aug 2017
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief