NINOVE - Savooiplein wordt Place de Savoie

C21

NINOVE - Savooiplein wordt Place de Savoie

2017-08-23_savooieplein
 
Affiche_savooifeesten_2017
 

Op zaterdag 2 september zijn het opnieuw Savooifeesten, deze keer in een Frans kleedje. Franse chansons en discodeunen, van ‘Alexandrie, Alexandra’ van Claude François naar 'Zobi La Mouche’ van Les Négresses Vertes tot Stromae en Roméo Elvis! Welkom en bienvenue op de Savooifeesten à la française.

 

De Savooifeesten 2017 gaan de Franse toer op. Weg Savooiplein, welkom Place de Savoie. Met lampionnen en vlaggen wordt het een gezellig plein zoals in de Provence. Volledig in Franse stijl starten de Savooifeesten om 16.00 uur met een wedstrijdje petanque. Liefhebbers kunnen zich met of zonder set jeu de boules inschrijven vooraf op facebook of de dag zelf op het Savooiplein. 

 

De Savooifeesten serveren heel de namiddag en avond niet alleen Franse chansons, maar ook Franse hapjes met ricard, picon vin blanc en nog veel meer lekkers. Ga op zoek naar een baret en baguette want iedereen is welkom in z’n mooiste Franse outfit. 

 

Later op de avond brengt de coverband Rita et les Martins een muzikaal programma met het meest onvergetelijke uit het Franse chanson. Begeleid door de Martins op accordeon, drums en contrabas, neemt Rita het publiek mee op een trip door het Frankrijk van weleer.

 

De Savooifeesten sluiten traditioneel af met een bal populaire. Oefen alvast de ultieme Franse meezingers. 

 

Praktisch

Savooifeesten 2017 op zaterdag 2 september van 16.00 van 03.00 uur.

Savooiplein, Ninove

contact: Karolien Waegeman – 0479 98 98 70

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
23 aug 2017
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief