NINOVE- Leerlingen Heilige Harten Secundair zetten personeel in de bloemetjes

C21

NINOVE- Leerlingen Heilige Harten Secundair zetten personeel in de bloemetjes

2017-10-05_dag_leerkracht_saved_by_the_bell___16_a
 
2017-10-05_dag_leerkracht_saved_by_the_bell___19_a
 
2017-10-05_dag_leerkracht_saved_by_the_bell___24_a
 
2017-10-05_dag_van_de_leerkracht
 

Naar aanleiding van de dag van de leerkracht hebben de leerlingen alle personeelsleden van Heilige Harten Secundair bedankt voor hun dagelijkse inzet, enthousiasme en motivatie. De leerlingen van de leerlingenraad boden hun leerkrachten een gepersonaliseerde koffietas aan met het opschrift "Jij bent Fan-TAS-tisch". Daarin zat een Marsreep met een kaartje "Jij hebt veel in je Mars."


Niet enkel werd er aan de leerkrachten gedacht. Ook de directie, het ondersteunend personeel en de secretariaatsmedewerkers kregen deze attentie. Een mooie, jaarlijkse traditie van de leerlingenraad. 

 

Daarnaast lieten alle leerlingen vandaag hun smartphone extra lang rinkelen. Met deze ludieke actie willen leerlingen en leerkrachten aan de wereld tonen dat er dringend iets moet veranderen aan het recht op onderwijs in de wereld.

 

Maar liefst 61 miljoen kinderen hebben geen toegang tot basisonderwijs. 250 miljoen kinderen kunnen niet lezen, schrijven of rekenen. Toch staat er in de Universele verklaring van de Rechten van de Mens dat elke persoon recht heeft op onderwijs. Met de actie “Saved by the bell” willen de leerlingen de politici vragen om hun verantwoordelijkheid op te nemen en iets aan de situatie te veranderen.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
07 okt 2017
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief