Op zaterdag 18 november 2017 komen Sinterklaas en zijn zwarte pieten met de stoomboot naar NINOVE

Op zaterdag 18 november 2017 komen Sinterklaas en zijn zwarte pieten met de stoomboot naar NINOVE

2017-10-28_intocht_van_de_sint__2_a
 
2016-10-19__kinderen_de_sint___55_a
 
2017-11-18_intocht_van_de_sint
 

Het is inmiddels al voor de elfde keer dat Hubert Simoens , uitbater van café Den Belleman, samen met de Sint Nicolaasvrienden de Goedheiligman en zijn Spaans gevolg naar Ninove halen.


Net als de jubileum editie van vorig jaar werd er dit jaar gekozen om verschillende boten te gebruiken. Ook de pietenband , die vorig jaar hun debuut maakten, blijken een vaste waarde voor de intocht te worden.


Vanaf 13u00 is er animatie voorzien. De presentatie ligt dit jaar in de handen van Mevrouw Slot, die omstreeks 13h30 de kinderen, hun ouders en grootouders zal verwelkomen. Mevrouw slot is de dame dat alle nodige sleutels bijhoudt die Sinterklaas in ons land nodig heeft. Ze is zowat de Belgische concierge van de Sint als hij terug is in Spanje.


Na de muzikale show zal de Spaanse vloot ter hoogte van café Den Belleman aanmeren en nadat hij de aanwezige kindjes heeft begroet, zal de Burgemeester de Heilige man officieel welkom heten.


Nadien kunnen de kinderen een foto maken met de Sint en zijn Pieten, en een snoepzakje afhalen in de zaal van Den Belleman.


De Sint Nicolaasvrienden is een vereniging met uitsluitend vrijwilligers, en we werken zonder enige subsidie. Daarom willen we ook heel graag de mensen en zaken bedanken die ons de afgelopen jaren op eender welke manier ook steunden.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
31 okt 2017
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Jacky Delcour | 17 okt 2018
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Jacky Delcour | 25 sep 2018
Jacky Delcour | 22 sep 2018
Jacky Delcour | 18 sep 2018

archief