NINOVE - Onafhankelijken Patrick Carael en Kathy De Quick stappen mee in Samen

C21

NINOVE - Onafhankelijken Patrick Carael en Kathy De Quick stappen mee in Samen

2017-11-08_kathy_de_quick_samen_
 
2017-11-08_patrick_carael_van_sammen
 

Bij de oprichting van de nieuwe politieke beweging Samen werd al benadrukt dat ze de ambitie had in 2018 naar de kiezer te trekken met een beweging die breder is dan de partijen CD&V, sp.a en Groen. Samen staat open voor alle geëngageerde Ninovieters. Zowel Patrick Carael als Kathy De Quick maken nu bekend als onafhankelijken mee in het Samen-project te stappen.

 

Patrick Carael is zaakvoerder bij Garage Central Ninove en als gewezen prins Carnaval een actief en bekend carnavalist. “Wat me in het Samen-project vooral aanspreekt is het feit dat drie lokale partijen de moed hebben het eigen groot gelijk te verlaten en – de naam zegt het zelf al – samen met mensen van buiten de politiek Ninove nog beter te maken,” vertelt Patrick, “Als ondernemer wil ik mee opkomen voor een op alle vlakken efficiënt en toegankelijk Ninove: efficiënt en toegankelijk voor de burger, voor bedrijven, voor wie zich moet verplaatsen. Een breed gedragen politieke beweging kan daarvoor garant staan.”

 

Kathy De Quick noemt zichzelf een fiere Kaffeegieter die mee wil bouwen aan een aangename, gezellige stad waar het fijn wonen en werken is. “Ik wil vooral de stem zijn van de stad en de deelgemeenten, een beleid moet immers een weerspiegeling zijn van de belangen van alle inwoners. Meewerken aan realistische en tegelijkertijd ambitieuze maatregelen om Ninove nog beter te maken is mijn doel.”

 

Lijsttrekker Veerle Cosyns is uiterst tevreden met de versterking van het Samen-project. “We gaan samen met Patrick en Kathy voor een breed gedragen beweging met een positief project voor Ninove.”

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
08 nov 2017
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief