Stadsfotografe Els Huart pinteliert in Shopping NINOVE

Stadsfotografe Els Huart pinteliert in Shopping NINOVE

Editiepajot_ingezonden_logo_stad_ninove_

Els Huart, een van de vier Ninoofse stadsfotografen, toont in een nieuwe reeks foto’s een positieve, dynamische blik op onze handelsstad.

 

“We hebben het voorrecht te vertoeven in een gevarieerde winkelstad”, antwoordt Els op de vraag waarom ze de inspiratie voor een nieuwe reeks wijkfoto’s in haar eigen woonomgeving zocht. “We kunnen de ene dag gezellig pintelieren in één van de oude stamcafés en de dag nadien genieten van iets lekkers in een trendy bar of restaurant. We hebben hier straffe handelaars die vol overtuiging op zoek gaan naar originele producten voor hun klanten en goede service bieden. Maar even goed kan je in Ninove-centrum gezellig wandelen langs fonteinen of in het mooie stadspark, terwijl dochterlief met haar vriendinnen de ‘Ninia’ afschuimt. De handelswijk met een positieve blik in beeld brengen: dat was mijn uitgangspunt. Momenten zoeken, compositie en licht hun werk laten doen. Ik noem mijn reeks ‘Movements’, want ik zocht vooral naar ‘Verticaal Bewegen in de Stad’. Geniet van Ninove Winkelstad zoals ik dat doe!”

 

Je kan vanaf 8 december de foto’s van Els Huart bewonderen op verschillende plekken in het handelscentrum van Ninove en online op de verschillende stadskanalen.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
07 dec 2017
Jacky Delcour
ep
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Sam Herremans | 01 jan 2019
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Jacky Delcour | 22 dec 2018
Jacky Delcour | 20 dec 2018
Jacky Delcour | 11 dec 2018
Jacky Delcour | 10 dec 2018
Marc Colpaert | 08 dec 2018
Jacky Delcour | 06 dec 2018

archief