NINOVE - Livestream Ninofmedia

C21

NINOVE - Livestream Ninofmedia

2018-01-22_ninove_-_livestream_ninofmedia
 

Wie de website van www.Ninofmedia.tv bezoekt, zal al gemerkt hebben dat er in de rubriek ‘livestream’ al een tijdje een testbeeld te zien is met de boodschap ‘Even geduld’. De tijd is aangebroken om dit geduld niet langer op de proef te stellen en te vertellen wat er zich binnenkort achter dit groen knopje bevindt.

 

Andy Dupont en zijn team, bezieler van Ninofmedia, speelt al een tijdje met het idee om de Ninoofse carnavalsstoet via het internet live te laten bekijken. De ontmoeting met een bedlegerige Ninoofse carnavalist een tijd geleden motiveerde hem om echt werk te maken van dit idee. Makkelijker gezegd dan gedaan zo bleek al snel en waar vind je voldoende mensen die hieraan kunnen en willen meewerken. Maar…waar een wil is, is meestal ook een weg. 

 

Met de goedkeuring van het stadsbestuur en de carnavalsinstanties werden de voorbereidingen gestart en net op de valreep is Ninofmedia zo goed als klaar met de voorbereidingen zodat de carnavalsstoet op zondag 18 februari 2018 via livestream rechtstreeks kan worden uitgezonden op de website van www.Ninofmedia.tv

 

Wie dus om één of andere reden niet in het stadscentrum geraakt, kan vanop afstand toch genieten van het spektakel. Het is de bedoeling om ter hoogte van de tribunes die opgesteld staan in de Centrumlaan het optreden van de verschillende carnavalsverenigingen met enkele camera’s in beeld te brengen. Vanuit de regiekamer worden de meest relevante beelden online gezet. 

 

De uitzending zal starten vanaf het ogenblik dat de Rozezondagstrein de Centrumlaan opdraait en eindigen na het laatste optreden. De carnavalsgroepen zelf hoeven niets te missen want de volledige opname is nadien te bekijken op www.NinofMedia.tv Graag nog meegeven dat deelnemers die iets extra onder de aandacht willen brengen i.v.m. hun uitvoering, uitgenodigd worden dit te melden via Info@Ninofmedia.tv

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
22 jan 2018
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief