NINOVE - Wie wordt het NINIA koppel van 2018

NINOVE - Wie wordt het NINIA koppel van 2018

2018-01-24wie_wordt_het_ninia_koppel__2_a
 
2018-01-24wie_wordt_het_ninia_koppel
 

In het weekend rond Valentijn organiseert Ninia Shopping Center een leuke wedstrijd voor alle Ninoofse koppels met als hoofdprijs een romantische overnachting in een tophotel in Brugge, inclusief diner en ontbijt. Koppels kunnen zich hiervoor inschrijven door een e-mail te sturen naar info_ninia@agrealestate.eu. Laat ons weten waarom jullie zouden moeten winnen. Geef ons een leuke anekdote uit jullie relatie en voeg een interessante foto toe.  

 

Uit de inschrijvingen worden uiteindelijk 10 koppels weerhouden die op zaterdagnamiddag 10 februari kunnen meedingen naar de hoofdprijs en zo het “Ninia” koppel 2018 kunnen worden. Voor alle deelnemende koppels is er sowieso een waardevolle troostprijs voorzien.

 

De finalenamiddag bestaat uit verschillende rondes en proeven en gaat vanaf 13u door in het shoppingcenter Ninia. De proeven worden aan elkaar gepraat door Mout Uyttersprot, met behulp van zijn bevallige assistente. Op het einde van de dag gaat het koppel die elkaar het beste kent en/of de doeproeven samen het beste uitvoert naar huis met een mooie, romantische hoofdprijs.

 

Love is in the air dankzij shoppingcenter Ninia! 

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
25 jan 2018
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Jacky Delcour | 02 jun 2019
Jacky Delcour | 18 mei 2019

archief