NINOVE - 3de editie van de Maitoshi Kachi Trophy

NINOVE - 3de editie van de Maitoshi Kachi Trophy

2018-01-31__3de_editie_van_de_maitoshi_kachi_trophy
 

Bij onze voorgaande edities mochten we 320 (2016) en 420 (2017) deelnemers ontvangen vanuit België, Nederland, Luxemburg en Frankrijk.

 

Gisteren hebben we de inschrijvingen afgesloten op 477 deelnemers (dit is meteen een record in Vlaanderen). Een nieuwtje t.o.v. vorig jaar zullen er 2 trofeeën uitgereikt worden op het einde van het tornooi : een trofee voor de club die het meeste fairplay uitstraalde EN een trofee voor de meest verdienstelijke scheidsrechter op het tornooi.

 

Naast de 4 deelnemende landen van vorig jaar hebben we Engeland kunnen strikken om deel te nemen aan ons tornooi. Verschillende nationale kampioenen zullen op ons evenement kampen om de felbegeerde beker.

 

Ons tornooi zal doorgaan op zondag 11 februari 2018 vanaf 08h30. Ook zoals vorig jaar hanteren we om de wedstrijd af te sluiten ten laatste om 19h.

Er zal ook opnieuw een superbeker kunnen gewonnen worden met de club met de meeste podiumplaatsen, in 2016 en 2017 was deze eer aan Champions Club van Junior Lefevre (ex Europees en Wereldkampioen).

Op Youtube vinden jullie ook een link naar het promotiefilmpje voor het aanstaande tornooi (https://www.youtube.com/watch?v=Qx26lGfwA30) en een korte samenvatting van de editie van vorig jaar (https://www.youtube.com/watch?v=LqgtF_sIzfo)

Op de dag van het tornooi zelf bieden we jullie een warme maaltijd aan, voor degene die vegetarisch zijn gelieve op voorhand dit door te mailen. (Indien jullie aanwezig zijn, gelieve een mailtje te sturen).

Onder de middag tijdens de pauze zal het Belgisch Team Vovinam een demonstratie geven, dit team werd vorig jaar Wereldkampioen in hun sportdiscipline.

 

Verschillende leden zullen ook deelnemen aan het tornooi, 25 personen zijn hierbij ingeschreven. Deze zullen op 6 februari in hun vertrouwde trainingszaal in Ninove (Stedelijke Sporthal van Ninove) een wedstrijdtraining krijgen. Indien jullie onze leden graag ziet trainen op de training zijn jullie volgende dinsdag zeker welkom.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
31 jan 2018
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Sam Herremans | 01 jan 2019
Jacky Delcour | 22 dec 2018
Jacky Delcour | 20 dec 2018
Jacky Delcour | 11 dec 2018
Jacky Delcour | 10 dec 2018

archief