Stedelijke Academie NINOVE brengen een ode aan dit jazz-icoon, met hun dubbelconcert op 21 april

C21

Stedelijke Academie NINOVE brengen een ode aan dit jazz-icoon, met hun dubbelconcert op 21 april

21-04-2018_tribute_to_toots
 

Toots was een fantastische jazzmuzikant en componist. Tot op hoge leeftijd bleef hij jazzliefhebbers ontroeren met de klanken van zijn mondharmonica en van zijn virtuoze fluittonen. KMM Moed en Volharding Denderhoutem (o.l.v. Cary De Clercq) en Clarinet choir Opus ’98 (o.l.v. John Van Laethem) van de Stedelijke Academie voor Muziek Woord en Dans van Ninove brengen een ode aan dit jazz-icoon, met hun dubbelconcert op 21 april. Soliste Hermine Deurloo verzorgt dit concert op haar chromatische mondharmonica. Deze Nederlandse topmuzikante bekoort de jazzliefhebbers met haar prachtige improvisaties en solo’s. 


21 april- 20u – Theresiakerk Edingsesteenweg 2B Ninove - Kaarten 10 euro VVK – tickets: online via http://moed-en-volharding.be/besteljeticket.php?id=9  of telefonisch: 0472/92.35.87

 

Dit concert kadert in de reeks van evenementen en concerten naar aanleiding van het 90-jarig bestaan van de Stedelijke Academie voor Muziek Woord en Dans van Ninove, en tegelijkertijd is het de 20ste verjaardag van de Clarinet Choir.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
26 mrt 2018
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 03 jun 2024

archief