NINOVE - Karate Club Kachi breekt records op het Provinciaal Kampioenschap te Oosterzele

C21

NINOVE - Karate Club Kachi breekt records op het Provinciaal Kampioenschap te Oosterzele

2018-03-25_40_podiums_op_het_provinciaal_karate
 

Vorig weekend stond het Provinciaal Kampioenschap karate op het programma in Oosterzele. Kc Kachi werkte verschillende weken en maanden naar dit kampioenschap toe. Verschillende leden trainden 5 keer in de week om een mooie resultaat neer te zetten. 

 

Nieuwe talenten konden zich meten met de beste karateka’s van Oost-Vlaanderen. Nieuwe talenten van Kachi die meteen het podium haalden en zelf te tittel mee naar huis brachten. Maar liefst 40 podiumplaatsen behaalde de club, daarmee hebben ze ook hun oude record verbroken. Er konden 24 tittels gewonnen worden en de club haalde maar liefst 16 tittels op dit kampioenschap, opnieuw een record.

 

Hoofdtrainer De Nil Jurgen van de club was heel trots op zijn talenten. De jeugd en volwassenen hebben het beste gegeven van hun kunnen en een beter resultaat kunnen we niet halen. Jurgen nam zelf ook deel en werd ook Provinciaal Kampioen. Als trainer wil je je ook bewijzen tegenover je leerlingen en dit was een goed moment. 

 

Nu verder werken naar andere doelen, zo hebben ze deze week het clubexamen op het programma, waar verschillende leden voor een graadje hoger gaan. Verschillende tornooien komen eraan, deze zullen meestal in het buitenland doorgaan waardoor de deelnemers van kachi leermomenten zullen inlassen.

 

Op 5 mei houden ze hun jaarlijkse eetfestijn in het trefpunt in Denderwindeke. Kaarten zijn te verkrijgen bij de 140 leden van Kachi. Iedereen welkom op een steuntje in de rug te geven aan deze talentvolle groep.

 

Voor meer info over de club kan je het best mailen naar de hoofdtrainer jurgen.de.nil@telenet.be

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
27 mrt 2018
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 03 jun 2024

archief