NINOVE Ronde van Schoonderhage : feesteditie

C21

NINOVE Ronde van Schoonderhage : feesteditie

Ploegfoto_2017
 

De VZW Schoonderhage en Ninove Cycling Team organiseren op donderdag 10 05 a.s. (OLH Hemelvaartdag) hun 10e editie van de Ronde. Wat indertijd begon als een fietstocht langs en naar de verschillende homes van de VZW, is ondertussen uitgegroeid tot een groot sportief evenement waar fietsers en wandelaars volop aan hun trekken komen.

Het sportieve deel van dit evenement bestaat uit de organisatie van 3 cyclotochten : een familietocht van 25 km en 2 uitdagende toertochten voor de wielertoerist van 55 of 85 km; 2 MTB-tochten van 25 of 50 km en 2 wandeltochten van 6 of 10 km. Alle formaliteiten vinden plaats in de omgeving van café De Zwarte Flesch, Schuitstraaat 14 te Pollare. Je kan er al terecht vanaf 7.30 uur ’s morgens. 

Daarnaast is er ook nog het minder sportieve gedeelte : langs de boorden van de Dender wordt een groot tuinterras geïnstalleerd. Hier kan dan verder bijgepraat worden over de sportieve prestaties, en dit met het passende drankje of hapje. Ten einde deze feesteditie wat extra luister bij te zetten, zal er voor een passende muzikale omkadering gezorgd worden.  

Net zoals de vorige jaren komt de opbrengst volledig ten goede van de VZW Schoonderhage = opvang, begeleiding en huisvesting van volwassenen met een mentale beperking. Alle info is ook nog terug te vinden op de website www.schoonderhage.be, doorklikken naar ‘de ronde’ of op de Facebook-pagina van de Ronde. 

Iedereen is dus van harte welkom te Pollare op 10 05 a.s. : sportief of minder sportief, er is voor elk wat wils en je steunt ook nog een het goede doel … tot dan !

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
18 apr 2018
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 17 mei 2024

archief