NINOVE - Mobiel Sociaal Huis Ninove grijpt nipt naast bronzen medaille en publieksprijs

C21

NINOVE - Mobiel Sociaal Huis Ninove grijpt nipt naast bronzen medaille en publieksprijs

Editiepajot_ingezonden_logo_stad_ninove_

Woensdag 25 april werden de Publica Awards uitgereikt. Deze prijzen worden gegeven aan projecten die worden gezien als beste voorbeelden van een inspirerende overheidssector. Het Mobiel sociaal huis Ninove behaalde er 2 mooie plaatsen.

 

Het Mobiel Sociaal Huis Ninove belandde in de categorie maatschappelijk zorg en welzijn net naast het podium. Met 2 puntjes verschil met de bronzen laureaat strandde het op de vierde plaats. De publieksprijs, die ter plaatste werd gestemd, leverde een tweede plaats op. “Trots op deze fijne erkenning van zoveel werk en mooie resultaten” reageert OCMW-voorzitter Lieven Meert. “Ik ben dan ook zeer blij dat we dit project hebben kunnen verankeren in onze reguliere werking.”

 

Het Mobiel Sociaal Huis is een project waarbij vrijwilligers al sinds 2015 aan huis gaan bij senioren. In een individueel gesprek peilen ze naar hoe ze zich voelen en stellen ze ook de sociale dienstverlening voor. “Binnenkort starten nieuwe huisbezoeken en houden we ook evaluatierondes in de diverse gemeentes. Want nog belangrijker dan nationale erkenning is de stem van onze burger. Ik feliciteer alle medewerkers voor hun grote inspanning en enthousiasme. Zij maken dagelijks onze slogan waar: ‘OCMW Ninove: samen gaan we voor beter’.” aldus Lieven Meert.

 

Publica Awards

Publica Awards ging in 2018 voor de derde keer door. Hiermee worden actoren en partners beloond voor hun vernieuwende werk en wordt diversiteit en rijkdom van overheidsprojecten onderstreept. De Publica Awards vormen ook een ideeënplatform voor toekomstige projecten van lokale overheden en zijn een inspiratiebron voor overheidsinitiatieven.

 

Meer info?

OCMW Ninove, 054 51 53 50, info@ocmw.ninove.be

Lieven Meert, OCMW-voorzitter, 054 51 53 71, lieven.meert@ocmw.ninove.be

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
27 apr 2018
Sam Herremans
ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Colpaert | 17 mei 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 01 mei 2024
Marc Colpaert | 29 apr 2024

archief