NINOVE - Eerste kinderrommelmarkt De Kameleon

NINOVE - Eerste kinderrommelmarkt De Kameleon

2018-06-09_rommelmarkt_kameleon__1_ab
 
2018-06-09_rommelmarkt_kameleon__2_ab
 
2018-06-09_rommelmarkt_kameleon__3_ab
 
2018-06-09_rommelmarkt_kameleon__4_ab
 

Begin dit schooljaar heeft de oudervereniging van basisschool De Kameleon een nieuw bestuur gekozen. Met vernieuwd enthousiasme werd de activiteitenkalender onder de loep genomen en verder aangevuld. 

 

Het wegvallen van de wekelijkse rommelmarkt aan de Ninia bracht ons alvast op het idee om zelf een kinderrommelmarkt te organiseren. Zo zouden niet enkel de kinderen nog voor de zomervakantie hun speelgoed wat kunnen inruilen, ook voor de (kleuter)leerkrachten is dit uitgelezen de kans om hun klasspeelgoed wat te vervangen voor de start van het volgende schooljaar.

 

Deze eerste editie was dan ook vooral gericht naar ouders en medewerkers van de school om te kijken of we een degelijke basis konden leggen voor de volgende jaren. We moesten ook minimum 14 standplaatsen verkopen om de bijna 400 kleuters en leerlingen op het einde van het jaar een gratis waterijsje aan te kunnen bieden.

 

Dankzij onze vorige actie (koekjesverkoop) hebben we o.a. twee minivoetbalgoals kunnen aankopen. Het voetbalveldje dat hiermee uitgezet werd, was alvast een schot in de roos. De aanwezige kinderen hebben hier uren gespeeld. Als de Rode Duivels ook zo voetballen halen we zeker de finale…

 

Met de verkoop van 20 standplaatsen en een 100-tal bezoekers is het een geslaagde eerste editie. De meeste standhouders hebben alvast laten weten dat ze toch goed verkocht hebben en volgend jaar zeker weer willen deelnemen. Uiteraard zal dit geëvalueerd worden, want er zijn al heel wat leuke ideeën om de volgende editie verder uit te breiden.

 

Uiteraard willen we hierbij ook onze sponsor bedanken, dankzij renovatiewerken De Brabanter Marc hebben alle leden van de oudervereniging eenzelfde polo gekregen en zijn we snel herkenbaar op al onze activiteiten.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
11 jun 2018
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Jacky Delcour | 18 mrt 2019
Jacky Delcour | 13 mrt 2019
Jacky Delcour | 12 mrt 2019
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Jacky Delcour | 11 mrt 2019
Jacky Delcour | 10 mrt 2019
Jacky Delcour | 07 mrt 2019
Jacky Delcour | 06 mrt 2019
Jacky Delcour | 06 mrt 2019

archief