NINOVE - Kunstenares Patricia Smith zoekt naar dromen in NINOVE

C21

NINOVE - Kunstenares Patricia Smith zoekt naar dromen in NINOVE

Editiepajot_ingezonden_logo_stad_ninove_

Patricia Smith stelt dit jaar tentoon tijdens KRASJ, een tweejaarlijks tentoonstellingsparcours actuele kunst in het centrum van Ninove. KRASJ confronteert verrassend werk van beginnend talent met creaties van gevestigde kunstenaars uit binnen- en buitenland.

 

2018 is het jaar waarin KRASJ, de biënnale actuele kunst in Ninove, voor de vierde keer plaatsneemt. In september brengen curatoren Rik De Boe, Johan De Wilde en Reinhard Doubrawa zo een 60-tal kunstenaars naar Ninove. Eén hiervan is Patricia Smith. Zij werkt aan een kunstinstallatie waarvoor ze de nachtelijke dromen van de Ninovieters nodig heeft. Daarom doet zij een oproep naar iedereen die in Ninove woont of werkt: om haar jouw dromen – of het nu enge, saaie of absurde dromen zijn – te bezorgen. Dit kan in één korte zin of in een lange tekst. Ook meerdere dromen per persoon zijn welkom. Je naam of andere persoonlijke gegevens blijven geheim en worden nergens vermeld. Patricia Smith analyseert alle toegestuurde dromen en verwerkt deze in haar installatie, die gedurende KRASJ te bewonderen zal zijn.

 

 

Wil jij meewerken aan de installatie van Patricia Smith? Stuur dan voor 15 juli jouw droom of dromen naar dromenninove@gmail.com of steek ze in de bus van het Oud Stadhuis (Oudstrijdersplein 6).

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
14 jun 2018
Jacky Delcour
ep
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief