NINOVE - www.sociaalhuisninove.be, nieuw digitaal verzamelpunt van sociale diensten

NINOVE - www.sociaalhuisninove.be, nieuw digitaal verzamelpunt van sociale diensten

Editiepajot_ingezonden_logo_stad_ninove_

www.sociaalhuisninove.be is vanaf vandaag hét digitale verzamelpunt van alle sociale diensten van de stad en het OCMW.

 

Je vindt er alle informatie over de diensten, hun werking en contactgegevens. De website is opgebouwd rond de thema’s ‘samen leven’, ‘(geld)zorgen’, ‘kinderen’, ‘senioren’, ‘gezondheid en zorg’, ‘wonen’ en ‘werken’. Deze nieuwe website is een grote stap naar een integrale sociale dienstverlening in onze stad.

 

Online hulpverlening via chat

De lancering van deze website is meteen ook de start van online hulpverlening. Je kan er met Sociaal Huis medewerkers chatten van maandag t.e.m. donderdag tussen 14 uur en 16 uur. De chatbox is er in eerste instantie voor vraagverheldering en doorverwijzing voor wie door het bos de bomen niet meer ziet. Het is niet de bedoeling om je hele dossier te overlopen of een nieuw dossier op te starten. De medewerkers luisteren naar je vraag en vertellen je bij welk team of welke organisatie je terecht kan. Indien je dit wil, kan je anoniem chatten.

 

De website verwijst ook naar organisaties in de stad zoals VDAB, Dyzo, Kind en Gezin, het Agentschap Integratie en Inburgering… Partners met wie er momenteel al een nauwe samenwerking is of die een zitdag hebben bij de sociale diensten. Vandaag zitten de diensten nog verspreid over de Burchtstraat (OCMW) en het Fedimmo-gebouw in de Bevrijdingslaan. Intussen wordt er verder gebouwd aan één groot Sociaal Huis in de Burchtstraat. In 2020 verhuizen alle sociale diensten en teams naar de nieuwe locatie. Ook de partners zullen er zitdagen hebben.

 

Meer info?

Dienst communicatie, 054 31 32 25, communicatie@ninove.be

Lieven Meert, OCMW-voorzitter, 054 054 51 53 71, 0476 99 32 18, lieven.meert@ocmw.ninove.be

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
13 sep 2018
Jacky Delcour
ep
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Jacky Delcour | 14 mei 2020
Jacky Delcour | 12 mei 2020
Jacky Delcour | 05 mei 2020
Jacky Delcour | 04 mei 2020

archief