NINOVE - De academies en cultuurcentrum De Plomblom brengen 17 en 18 november ‘Broodje Kunst Deluxe 90’

C21

NINOVE - De academies en cultuurcentrum De Plomblom brengen 17 en 18 november ‘Broodje Kunst Deluxe 90’

Kdvk_staand_publicatie_2018

De derde zondag van november viert Vlaanderen de Kunstendag voor Kinderen. In Ninove zorgt het cultuurcentrum samen met de leerlingen van de academies voor een verrukkelijk programma rond het thema ‘eten en drinken’. Families met kinderen tussen 5 en 12 jaar kunnen deelnemen aan het twee uur durende parcours dat je van de academie in de Parklaan naar het feestelijke banket in het cultuurcentrum op de Graanmarkt brengt. Onderweg krijg je woordenraps (of zijn het wraps?) over toetjes en hamburgers voorgeschoteld, hoor je heerlijke deuntjes en zie je begeerlijke dansacts. Je steekt zelf de handen uit de mouwen en snuift de sfeer op van de lessen in de academie beeldende kunst. Breng je de tekenopdracht tijdens het parcours tot een goed einde, dan krijg je iets lekkers. ‘Broodje Kunst Deluxe 90’ is de naam van het parcours. ‘Broodje’ staat voor Broodje Woord, de jaarlijkse voorstelling van de woordklassen van de academie, die dit jaar in dit feestjasje wordt gestopt. ‘Kunst’ verwijst naar Kunstendag voor Kinderen. ‘Deluxe’ staat voor alle kunstvormen die aan bod komen. Want naast de woordklassen, performen ook de afdelingen muziek, dans en beeld in dit kunstenparcours. ‘90’ verwijst naar het 90-jarig bestaan van de academie voor muziek, woord en dans.

 

Praktisch

  • Voor families met kinderen tussen 5 en 12 jaar.
  • Het parcours start op vaste uren: zaterdag 17 november om 11 uur, 12 uur, 14 uur en 15 uur en zondag 18 november om 14 uur en 15 uur.
  • Start in de academie voor muziek, woord en dans (Parklaan 13) en einde in cultuurcentrum De Plomblom (Graanmarkt). Maximum 20 kinderen per toer.
  • Gratis. Vooraf inschrijven is niet nodig. 

Meer info?

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
12 nov 2018
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 03 jun 2024

archief