NINOVE - SU FM nieuwe Carnavalsradio

NINOVE - SU FM nieuwe Carnavalsradio

Su_fm
 
Affiche_su_fm

Op zaterdag 29 december start de nieuwe carnavalszender in Ninove, SU fm. Die zal feestelijk van start gaan om 17 uur met een live-uitzending vanuit de studio. In Ninove luister je naar SU fm via 106.6 fm

 

SU fm is een zender voor en door Ninoofse carnavalisten. Achter deze radiozender zit een diverse groep van een vijftiental echte Ninovieters. Zij trappen op die manier het carnavalsseizoen af.

De dag na de officiële start hoor je op zondag 30 december bij SU fm de top 100 van Ninoofse carnavalsliedjes.  Vanaf dan krijg je dagelijkse programma’s met verschillende items die steeds terug komen.

 

“Het is voor ons belangrijk dat iedereen zich kan vinden in deze radio. We willen zeker geen onderscheid maken tussen de verschillende carnavalsgroepen”, laat Glen Van Hooland weten.

Elke groep komt daarom aan bod. Ze krijgen bij de radio eerst en vooral de kans om zichzelf te promoten. Dit kan onder andere dankzij de vliegende reporters die tot bij de carnavalisten zelf gaan.

Bij het praatprogramma ‘Kaffeeklasj’ hoor je anekdotes van de carnavalisten. Dat beloven straffe verhalen te worden! Dit alles gebeurt in het Ninoofs, uiteraard.

 

Het carnavalsteam “zitj op ieëte koelen” om dit project voor te stellen aan het grote publiek.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
22 dec 2018
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Jacky Delcour | 18 mei 2019
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Jacky Delcour | 04 mei 2019
Jacky Delcour | 04 mei 2019
Jacky Delcour | 24 apr 2019

archief