NINOVE- Vierde editie van de Maitoshi Kachi Trophy

NINOVE- Vierde editie van de Maitoshi Kachi Trophy

2019-01-15_karateclub_hachi___1_a
 
Karateclub_hachi__2_a
 

Toen we in 2016 voor de eerste maal dit karate tornooi organiseerden, mochten we onverhoopt zowat 320 deelnemers verwelkomen vanuit België en Nederland. Blijkbaar voldeden we hiermee aan een sportieve behoefte, want het aantal deelnemers blijft stijgen, ook uit onze andere buurlanden.  

 

Om een vlekkeloze organisatie te kunnen waarborgen en de deelnemers en het publiek te laten genieten van het tornooi in optimale omstandigheden, zullen we het maximum aantal deelnemers proberen te houden op ongeveer 500 deelnemers. Dat aantal deelnemers zou ons normaliter ook moeten toelaten om het tornooi te kunnen besluiten tegen uiterlijk 18 uur. 

 

Net zoals bij de vorige edities, organiseren we opnieuw wedstrijdreeksen in Kata, Kata per Ploeg en Kumite. 

 

Er wordt opnieuw voorzien in de uitreiking van de Maitoshi Kachi Superbeker voor de club die de meeste podiumplaatsen weet te verzilveren en twee bijkomende Bekertrofeeën bovenop : eentje voor de Club die zich op positieve wijze liet opmerken qua Fair-Play en algemene houding EN een Trophy voor de meest opgemerkte verdienstelijke scheidsrechter van het tornooi. 

 

Op Youtube vinden jullie ook een link naar het promotiefilmpje van het aanstaande tornooi (https://youtu.be/jI9xEp34wSw) en een korte samenvatting van de editie van vorig jaar (https://youtu.be/jSeGlGEXz3E )

 

Graag willen we jullie ook uitnodigen voor een persbijeenkomst in de sporthal van Ninove op dinsdag 29 januari 2019 vanaf 18h30 . Samen met een hapje en drankje kunnen we dan een korte toelichting geven over het tornooi en jullie laten meekijken naar de voorbereidingen van onze eigen kampers. Twee dagen later, op 31 januari 2019 zal ik jullie dan formeel de tijdstabel met de belangrijkste toppers op het evenement doorsturen.

 

Op de dag van het tornooi zelf bieden we jullie een warme maaltijd aan ! Opteert u voor een vegetarische maaltijd, dan volstaat het om me dit gewoon even per mail te melden. 

 

Ik hoop van harte jullie te mogen verwelkomen op zowel de Persbijeenkomst op dinsdag 29 januari 2018 als op ons tornooi op Zondag 03 Februari 2019!

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
15 jan 2019
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Jacky Delcour | 22 jul 2019
Jacky Delcour | 19 jul 2019
Jacky Delcour | 15 jul 2019
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Jacky Delcour | 09 jul 2019
Jacky Delcour | 03 jul 2019
Jacky Delcour | 30 jun 2019
Jacky Delcour | 27 jun 2019

archief