Leo Club NINOVE steunt het bijzonder onderwijs

Leo Club NINOVE steunt het bijzonder onderwijs

Dsc01267
 
Dsc01256
 
Dsc01272
 

Dankzij de jaarlijkse paasverkoop en de recent opgestarte strooizoutactie blijft het voor Leo Club Ninove mogelijk om het buitengewoon onderwijs te blijven ondersteunen. Dit jaar heeft de club gekozen om een deel van de opbrengsten te gebruiken voor het steunen van het project 'Kwartiermakers' binnen de school BubaO Levenslust te Schepdaal. 

 

Er werd een cheque van €1000 aangeboden om voor de kinderen nieuwe boeken aan te kopen. Het project spoort hen aan om minstens een kwartier per dag te lezen. Aangepaste en aantrekkelijke boeken voor elk leesniveau waren absoluut welkom in hun bibliotheek. Enkele enthousiaste leerlingen gingen met ons alvast op de foto!

 

Alsook -naar jaarlijkse gewoonte- organiseerde de Leo Club Ninove op de laatste schooldag voor de kerstvakantie een soepbedeling op het Sint-Jorisschooltje in het centrum van Ninove. De school staat in voor het Bijzonder Lager Onderwijs binnen de regio. In de kerstperiode wordt iedereen graag overstelpt met warme wensen, onze leden trakteerden alle leerlingen van de school liever op warme pompoensoep en broodjes met kaas. Ontelbare bedankingen en knuffels van de leerlingen waren met voorsprong het beste cadeau tijdens de afgelopen feestdagen.

 

Leo Club Ninove is de jongerenafdeling van Lion’s Club Ninove en is onderdeel van het nationaal en internationaal Leo Club netwerk. Leo moedigt zijn leden aan leiderschapskwaliteiten te ontwikkelen door sociale en maatschappelijke dienstverlening. De afdeling bestaat uit een groep enthousiaste jongeren die via diverse projecten geld inzamelen voor het goede doel. 

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
29 jan 2019
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Jacky Delcour | 14 mei 2020
Jacky Delcour | 12 mei 2020
Jacky Delcour | 05 mei 2020
Jacky Delcour | 04 mei 2020

archief