NINOVE - Pakt uit met een mobiele nachtwinkel “De Nachtboer”

NINOVE - Pakt uit met een mobiele nachtwinkel “De Nachtboer”

2019-01-31_de_nachtboer___2_a
 
2019-01-31_de_nachtboer__1_a
 

Iets vergeten? Daarvoor zijn we er! Vrijdag 01/02/2019 starten wij in Ninove met een eerste digitale mobiele nachtwinkel. Een nieuw dynamische, kwalitatieve en driftig bedrijf.

 

Het concept is dat de klanten van groot Ninove online kunnen bestellen en deze binnen het uur aan huis kunnen laten leveren. In de week kan dit vanaf 19u, vrijdag vanaf 18u en zaterdag en zondag vanaf 17u. Uren kunnen nog wijzigen afhankelijk van het succes van het concept.

 

Leveren kan vanaf een aankoop van € 10 en is gratis vanaf € 40. (zie flyer) Wat je bij ons kan verkrijgen is eigenlijk alles wat je meestal ook vindt in een gewone nachtwinkel. Dranken zullen uiteraard gekoeld zijn en voeding zal worden vervoerd met respect voor de temperatuur in speciale koelzakken en boxen. 

 

Klanten kunnen betalen met cash aan huis of online met bancontact!

 

Binnenkort gaan wij ook van start met food / kook boxen. Dit in samenwerking met lokale handelaars. Handelaars die ook altijd de goede kwaliteit kunnen garanderen van hun producten. Deze kunnen dan mee geleverd worden met eventueel andere materialen van De Nachtboer.  De Nachtboer zal samen werken met koeriers om alles bij onze klanten tijdig te krijgen. 

 

WWW.DENACHTBOER.BE. 0489 63 76 74

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
31 jan 2019
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Jacky Delcour | 26 jan 2020
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Jacky Delcour | 14 dec 2019
Jacky Delcour | 12 dec 2019

archief