NINOVE - Ninofmedia brengt carnavalsstoet terug via livestream

NINOVE - Ninofmedia brengt carnavalsstoet terug via livestream

Carnavalsstoet_terug_via_livestream___1__ingezondden
 

De carnavalsstoet op zondag 10 maart 2019 kun je andermaal via livestream bekijken op www.ninofmedia.tv (doorklikken op livestream). Andy Dupont, bezieler van Ninofmedia, bracht in 2018 de Ninoofse carnavalsstoet via het internet voor de eerste keer live. Voor de editie 2019 speelt hij terug dit huzarenstukje klaar.

 

De ontmoeting met een bedlegerige Ninoofse carnavalist motiveerde Andy om echt werk te maken van dit idee. Vorig jaar was het nog een grote stap in het onbekende en een zoektocht naar mensen en middelen om alles tot een goed einde te brengen. Met de goedkeuring van het stadsbestuur en de carnavalsinstanties kwam alles tijdig rond. Zondag 18 februari 2018 zond Ninofmedia op de website de stoet rechtstreeks uit via livestream voor goed 12.000 kijkers. Op die manier konden ook de mensen thuis genieten van dit spektakel.

 

Inmiddels bracht Ninofmedia al verschillende evenementen via livestream: zittingen van de gemeenteraad, verslaggeving over de recente politieke gebeurtenissen. Stilaan geraken de bezoekers aan de site van Ninofmedia gewoon aan deze service en leert de digitale nieuwszender ook uit eigen ervaringen.

 

Een livestream van de carnavalsstoet op zondag 10 maart mocht dus niet ontbreken. De camera’s staan opgesteld ter hoogte van de tribunes aan de Centrumlaan. De medewerkers van Ninofmedia brengen het optreden van de verschillende carnavalsverenigingen in beeld met tussendoor een stukje reclame. Vanuit de regiekamer zet de eindverantwoordelijke de meest relevante beelden online. Hans Vanopdenbosch zorgt voor deskundige commentaar.

 

De uitzending start vanaf het ogenblik dat de Rozezondagstrein de Centrumlaan opdraait en eindigt na het laatste optreden. De carnavalsgroepen zelf hoeven niets te missen want de volledige opname is nadien opnieuw te bekijken op www.ninofmedia.tv

 

Graag nog meegeven dat deelnemers, die iets extra onder de aandacht willen brengen i.v.m. hun uitvoering, dit best vooraf melden via info@ninofmedia.tv

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
13 feb 2019
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Jacky Delcour | 01 aug 2020
Jacky Delcour | 23 jul 2020
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Jacky Delcour | 11 jul 2020
Marc Colpaert | 30 jun 2020
Jacky Delcour | 30 jun 2020

archief