NINOVE - De Koninklijke Karnavalraad Ninove organiseert op zaterdag 23 februari de jaarlijkse prinsaanstelling

NINOVE - De Koninklijke Karnavalraad Ninove organiseert op zaterdag 23 februari de jaarlijkse prinsaanstelling

2019-02-23_prinsaanstelling__002_a
 

Het wordt weer een grote carnavalsparty en heeft dit jaar als thema ‘Op Safari’meegekregen. 

 

Wie de nieuwe prins carnaval wordt in Ninove blijft een goed bewaard geheim tot de prinsaanstelling. Ook dit jaar wordt er alweer druk gespeculeerd over wie het zal worden. Voorzitter Pascal Carael van de Karnavalraad gaf al een kleine tip: “De nieuwe prins is goed gekend in het Ninoofse carnavalsmilieu, is al jaren actief in carnaval en heeft bij verschillende carnavalsverenigingen gezeten”. Maar zoals ieder jaar zal niemand écht weten wie het zal worden tot het moment van de bekendmaking.

 

De carnavalisten zullen ongetwijfeld verkleed in het thema ‘Op Safari’ naar de prinsaanstelling komen. De mooist verklede carnavalisten maken opnieuw kans om een prijs te winnen. Er zullen diverse optredens zijn van carnavalisten. Afscheidnemende Prins Chena zal haar afscheidsliedje brengen, en tal van carnavalisten waaronder de Prinsencaemere en Fred&Tet treden op. De carnavals-dj’s, Jorn, Tim, Mojive en Greg staan in voor de ambiance.

 

Koffers, rugzakken en dergelijke zijn uit veiligheidsoverwegingen verboden. Ook dieren zijn niet toegelaten. De prinsaanstelling vindt op zaterdag 23 februari plaats in de Eventhal Cloë in de Merellaan, enkel te bereiken via de Ring. De deuren openen om 21.30 uur. Kaarten kosten 6 euro in voorverkoop en 9 euro aan de kassa.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
16 feb 2019
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Jacky Delcour | 21 sep 2020
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Jacky Delcour | 19 sep 2020
Jacky Delcour | 15 sep 2020
Jacky Delcour | 06 sep 2020
Marc Colpaert/Jacky Delcour | 22 aug 2020

archief