NINOVE - PEPINGEN Pipe Band wil verder uitbreiden

NINOVE - PEPINGEN Pipe Band wil verder uitbreiden

2019-02-20_pepingen_pipe_band__1_
 

In 2009 werd in Pepingen door enkele enthousiaste muzikanten die de passie delen voor de Schotse doedelzak een pipe band opgericht "Pepingen Pipe Band". Intussen is deze groep uitgegroeid tot een 20-tal leden die in het Pajottenland en de gemeenten in de ruime omgeving continu op zoek blijft gaan naar enthousiaste muzikanten om de band verder uit te breiden en het verder bestaan te verzekeren.

 

De muzikanten oefenen wekelijks afwisselend in Ter Loo te Bellingen (Pepingen) en te Ninove. Dit onder professionele begeleiding om de speeltechniek te verbeteren en het muziekrepertoire verder uit te breiden. Het is de bedoeling om een band uit te bouwen die een echte meerwaarde voor de streek kan betekenen.

 

De Pepingen Pipe Band is op zoek naar zowel ervaren als beginnende muzikanten. De band zoekt zowel doedelzakspelers (pipers) als drummers (snaredrum, tenordrum, basedrum) Muzikale voorkennis is geen vereiste, iedereen kan in principe doedelzak of snare drum aanleren tijdens de wekelijkse lessen. Ook specifieke notenleer voor doedelzak leert men stapsgewijs aan. Er wordt ook gestart met een jeugdwerking voor jongeren vanaf 10 jaar voor wie er een zeer hedendaags repertoire bestaat.

 

Meer info : voorzitter Bjorn Merens (0486-86 51 59),  info@pepingenpipeband.be - www.pepingenpipeband

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
21 feb 2019
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Jacky Delcour | 14 dec 2019
Jacky Delcour | 12 dec 2019
Jacky Delcour | 04 dec 2019
Jacky Delcour | 03 dec 2019

archief