NINOVE - N-VA spreekavond over erfrecht met Sarah SMEYERS (2de plaats Vlaams)

NINOVE - N-VA spreekavond over erfrecht met Sarah SMEYERS (2de plaats Vlaams)

Sarahsmeyers

N-VA Ninove nodigt iedereen uit op haar eerste spreekavond in buurthuis “Berdam” (Vroegere Nieuwe Kerk). De avond gaat over het thema erfrecht met als gastspreker Sarah SMEYERS en is een medeorganisatie van N-VAHaaltert en Denderleeuw. Er zullen dus heel wat bekende N-VA gezichten uit Ninove en ver daarbuiten aanwezig zijn.

 

“Dit is de eerste van 2 spreekavonden waarbij iedereen welkom is. Het brede publiek kan kennismaken met de N-VA, haar standpunten en de kandidaten voor de verkiezingen op 26 mei.” Dixit Andrew Vanderpoorten (Evenementverantwoordelijke)

 

Sarah Smeyers nam zelf het initiatief om het erfrecht te hervormen. Wie wil weten hoe een erfenis het best kan geregeld worden, moet zeker eens komen luisteren! Sarah Smeyers brengt verheldering met herkenbare situaties en concrete voorbeelden. Ook over migratie heeft ze een duidelijk beeld: Migratie heeft een enorme impact op onze maatschappij en onze economie, daarom is het van groot belang dat onze eigen democratie kan beslissen over wie we wel en niet toelaten in Vlaanderen.

 

De avond gaat door op maandag 8 april om 19:00 uur in buurthuis “Berdam” (vroegere Nieuwe Kerk), Edingsesteenweg 3, 9400 Ninove.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
04 apr 2019
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Jacky Delcour | 30 nov 2020
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Jacky Delcour | 26 nov 2020
Jacky Delcour | 24 nov 2020
Jacky Delcour | 20 nov 2020
Jacky Delcour | 16 nov 2020
Jacky Delcour | 12 nov 2020

archief