NINOVE - Sociale diensten OCMW verhuizen tijdelijk naar Bevrijdingslaan 7

C21

NINOVE - Sociale diensten OCMW verhuizen tijdelijk naar Bevrijdingslaan 7

Editiepajot_ingezonden_logo_stad_ninove_

Vanaf 2 mei vind je de sociale diensten van het OCMW in de Bevrijdingslaan 7, in het gebouw dat bij de meeste Ninovieters nog gekend is als ‘het gebouw van de belastingen’. Het gebouw De Cooman, waar de OCMW-diensten nu aan het werk zijn, wordt verbouwd tot één nieuw Sociaal Huis. Nu een volgende fase van deze verbouwing ingaat, moeten de diensten tijdelijk verhuizen. Schepen Veerle Cosyns: "Door het samenbundelen van de sociale en de OCMW-diensten willen we de dienstverlening naar de burger gemakkelijker maken. Bovendien voorzien we een extra oplaadpunt voor budgetmeters in de bibliotheek.”

 

Sociaal Huis onder constructie

In 2020 zal je alle sociale diensten van de stad en het OCMW in het Sociaal Huis in de Burchtstraat vinden. Deze locatie wordt klaargestoomd als dé centrale plek voor alle inwoners met vragen over welzijn. Door de bouwwerken die er aan de gang zijn, verhuizen de OCMW-diensten op 2 mei van de Burchtstraat naar de Bevrijdingslaan 7. In dit gebouw vind je vanaf dan alle medewerkers uit de sociale sector samen, in afwachting van de opening van het vernieuwde Sociaal Huis.

 

Bereikbaarheid

Tot en met dinsdag 30 april zijn de OCMW-diensten bereikbaar en aan het werk in de Burchtstraat (gebouw De Cooman). Vanaf donderdag 2 mei vind je ze in de Bevrijdingslaan 7, het voormalige gebouw van de belastingdienst waar sinds 2018 verschillende diensten van de stad aan het werk zijn. De teams zullen er te vinden zijn op het gelijkvloers, waar één onthaal zal zijn voor de sociale diensten. De contactgegevens van de diensten blijven ongewijzigd en vind je via www.sociaalhuisninove.be.

 

Oplaadpunt budgetmeters

Ook het oplaadpunt voor budgetmeterkaarten (voor wie thuis een budgetmeter heeft), verhuist van de Burchtstraat naar de Bevrijdingslaan. Daarnaast werd ook een oplaadpunt voor budgetmeterkaarten geïnstalleerd in de bib, die andere en ruimere openingsuren heeft dan de sociale diensten.

 

Meer info? 

Sociaal Huis, 054 51 53 50, info@sociaalhuisninove.be 

Veerle Cosyns, schepen voor sociale zaken en voorzitter van het bijzonder comité voor de sociale dienst, veerle.cosyns@ninove.be, 0474 50 36 30

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
23 apr 2019
Jacky Delcour
ep
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 27 jun 2024

archief